3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #41 Kryno dedi: Siyaset konusu açma yerinin gelmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Birbirimizi biraz da orada yiyelim .
Kryno dedi: Siyaset konusu açma yerinin gelmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Birbirimizi biraz da orada yiyelim .
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 9 Şubat 2021 #42 Emre Rekt dedi: Birbirimizi biraz da orada yiyelim . Genişletmek için tıkla... Aynen.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #43 Kız ciddi ciddi tema gelebilir.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 9 Şubat 2021 #44 Mavi ekran bölümü istemiştim, aldım. Tüyo: Racep abi mesajını beğendiyse, onu mutlaka foruma ekler! Kryno dedi: Siyaset konusu açma yerinin gelmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Aynen, bizde o bölüm yok, ama sürekli siyaset ile ilgisi en az olan konuya bile ..... yazıyoruz. Oraya baktım, kimse tartışmıyor.(Not: Tabi ki biz iyiyiz, ama güzel bir düzen var...) Örnek. Mesajlara da bak.
Mavi ekran bölümü istemiştim, aldım. Tüyo: Racep abi mesajını beğendiyse, onu mutlaka foruma ekler! Kryno dedi: Siyaset konusu açma yerinin gelmesini isterdim. Genişletmek için tıkla... Aynen, bizde o bölüm yok, ama sürekli siyaset ile ilgisi en az olan konuya bile ..... yazıyoruz. Oraya baktım, kimse tartışmıyor.(Not: Tabi ki biz iyiyiz, ama güzel bir düzen var...) Örnek. Mesajlara da bak.