questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Technopat Sosyal linkine giremiyorum ancak kategorilerine ve konularına girebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
Merhaba, Technopat Sosyal linkine giremiyorum ancak kategorilerine ve konularına girebiliyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Ağustos 2022 #21 TockPro dedi: 322 MB kullanıyormuş hocam. Genişletmek için tıkla... Resimler vb. var ondan oluyor. Artı 0 Eksi
TockPro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #22 Crypto Guard dedi: Resimler vb. var ondan oluyor. Genişletmek için tıkla... Silelim hocam yapacak bir şey yok. Oturumlar dan çıkmayacak değil mi? Artı 0 Eksi
Crypto Guard dedi: Resimler vb. var ondan oluyor. Genişletmek için tıkla... Silelim hocam yapacak bir şey yok. Oturumlar dan çıkmayacak değil mi?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Ağustos 2022 #23 TockPro dedi: Silelim hocam yapacak bir şey yok. Oturumlardan çıkmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir çıkma olmadı direk girdim. Artı 0 Eksi
TockPro dedi: Silelim hocam yapacak bir şey yok. Oturumlardan çıkmayacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir çıkma olmadı direk girdim.
TockPro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #24 Crypto Guard dedi: Bende herhangi bir çıkma olmadı direk girdim. Genişletmek için tıkla... Hocam önbelleği temizledim yine olmuyor. Artı 0 Eksi
Crypto Guard dedi: Bende herhangi bir çıkma olmadı direk girdim. Genişletmek için tıkla... Hocam önbelleği temizledim yine olmuyor.
KS KS questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #25 Tüm tarayıcı önbelleğini sildim. Hesabım askıya alındı biraz uğraştım düzeldi. Şuan sadece bu açtığım ekranı görebiliyorum. Artı 0 Eksi
Tüm tarayıcı önbelleğini sildim. Hesabım askıya alındı biraz uğraştım düzeldi. Şuan sadece bu açtığım ekranı görebiliyorum.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Ağustos 2022 #26 TockPro dedi: Hocam önbelleği temizledim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir gün bekle madem belki sunucu ile senin aranda bir sorun vardır. Artı 0 Eksi
TockPro dedi: Hocam önbelleği temizledim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir gün bekle madem belki sunucu ile senin aranda bir sorun vardır.
KS KS questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #27 Sunuculardan ban yiyoruz sürekli. Hesap engelleniyor bir süre sonra site çöküyor ve giriş yapıp tekrar düzeliyor. Artı 0 Eksi
Sunuculardan ban yiyoruz sürekli. Hesap engelleniyor bir süre sonra site çöküyor ve giriş yapıp tekrar düzeliyor.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Ağustos 2022 #28 questa dedi: Sunuculardan ban yiyoruz sürekli. Hesap engelleniyor bir süre sonra site çöküyor ve giriş yapıp tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimalle veri tabanı kaynaklı sorun o zaman. Artı 0 Eksi
questa dedi: Sunuculardan ban yiyoruz sürekli. Hesap engelleniyor bir süre sonra site çöküyor ve giriş yapıp tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Çok büyük ihtimalle veri tabanı kaynaklı sorun o zaman.
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #29 Hala sorun var girilmiyor. Artı 0 Eksi