iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.105 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Ben dahil bazı insanlarda konularının neden reddedildiği konusunda konu açmak zorunda kalıyor ve ben reddedilme sebebi için açtığım konuda ret yiyince üzülüyorum. Bunun yerine ekte bıraktığım gibi bir bildirim gelse daha hoş olmaz mı? Üstteki mesaj gerçek değildir, kendim yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
Ben dahil bazı insanlarda konularının neden reddedildiği konusunda konu açmak zorunda kalıyor ve ben reddedilme sebebi için açtığım konuda ret yiyince üzülüyorum. Bunun yerine ekte bıraktığım gibi bir bildirim gelse daha hoş olmaz mı? Üstteki mesaj gerçek değildir, kendim yaptım.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 14 Haziran 2021 #2 Reddedilme sebebini gerektiği zaman bildirim yolu ile gönderiyoruz. Öte yandan bazı konular için buna gerek duymuyoruz.
Reddedilme sebebini gerektiği zaman bildirim yolu ile gönderiyoruz. Öte yandan bazı konular için buna gerek duymuyoruz.