Technopat Sosyal'e Neden Katıldınız?

Cihazıma Hackintosh yapıp yapamayacağımın sorusunu sormak için kaydoldum. Yapabileceğimi öğrendim ama kurulumdan vazgeçtim. Forum ortamlarını çok seviyorum ve Technopat Sosyal, bende bir şekilde burada olmam gerektiği hissini oluşturdu. Netice itibariyle sık kullanılanlara ekledim. Artık buradayım. Selamlar!

İnternette bir şey aradığımda bu site karşıma çıkıp duruyordu, ben de kaydoldum bir şey olursa sorarım diye.

Bilgisayar toplayacaktım ve o yüzden katılmıştım. Şimdi ise günümü geçirdiğim bir yer oldu.

Sıkıntı, işsizlik, asosyallik, arkadaş kıtlığı.

Aynı durum. Ama aynı zamanda eski forum kullanıcısıyım ve bir dönem forumcuyuz da adminlik yaptım. (2009-2011 yıllarıydı) O yüzden forumlar da takılmayı seviyorum.

CS:GO çöktüğü zaman araştırıyordum forumlarda konuyu gördüm ve katıldım şimdi gördüğüme yardim etmeye çalışıyorum.

Çevre birimi önerileri için katılmıştım iyi ki de katılmışım yeni birçok şey öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…