Technopat Sosyal'e sözlüklerde olduğu gibi konu cevaplamak için bekleme süresi gerekliliği

Nedense 1, 2 mesajı olan kullanıcılar insanları yanlış yönlendiriyor özellikle sistem toplama konularında veya insanlarla dalga geçerek konuşuyorlar onları küçümsüyorlar (muhtemelen başlarda ben de böyleydim) vs.
Benim önerim sözlüklerde olduğu gibi bekleme süresi olsun insanlar forumda gezdikçe bekleme süresi azalsın. Bu sayede insanlara gerçekten yardımcı olmak isteyenler forumda gezecektir ve gezerken forum kültürünü bilgisayar donanımlarını vs. öğrenecektir. Çünkü genel olarak forumda toxiclik yapan kişiler yeni başlayanlar oluyor.

Nasıl yani? Kullanıcı aramıza katıldığında mesaj yazamazsın mı?
Yeni hesap açanlar bir süre konulara cevap yazamasın diyor sanırım. Sadece konu açabilsinler bu sürede. Yardım arasınlar, yardım etmesinler.

Konu sahibi diyor.

Nasıl yani? Kullanıcı aramıza katıldığında mesaj yazamazsın mı?

Onun gibi ekşi sözlükte de böyle bir sistem var yani mesaj yazabilmek için forumda gezmesi gereksin bu sayede hem forum kültürünü daha çok öğrenmiş olur hem de donanım vs. konuları.
Yazdığınız metin bana biraz bu öğlen içtiğim mercimek çorbasını hatırlattı. İkisi de karışık. (!)
Şaka bir yana daha kısa ve öz bir şekilde söyleyebilir misiniz?
Evet biraz karmaşık oldu nasıl açıklayacağımı bilemedim.

Bana kalırsa böyle bir şeye gerek yok. Hata yaparak öğrenebilir. Belirli durumlarda sıkıntılı olabiliyor fakat bizlerin uyarısı ile bu hatasını düzeltebiliyor

Birçoğumuz buraya geldiğimiz de bu kadar bilgi sahibi değildik

Hocam sonuna kadar haklısınız. Hata yaparak öğreniyorlar. Ben buraya geldiğimde DP kablosu nedir onu bile bilmiyordum. Şimdi insanlara sistem önerisi yapıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…