2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 24 Mayıs 2023 #21 Vavien. dedi: Her konuda olmuyor. Nedenini bilmiyorum. Önceden oluyor muydu, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu. Bu konunun bir önceki sayfasında benzer konular çıkmazken bu sayfada çıkıyor.
Vavien. dedi: Her konuda olmuyor. Nedenini bilmiyorum. Önceden oluyor muydu, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu. Bu konunun bir önceki sayfasında benzer konular çıkmazken bu sayfada çıkıyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Mayıs 2023 #22 264523 dedi: Önceden oluyordu. Bu konunun bir önceki sayfasında benzer konular çıkmazken bu sayfada çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Her konuda değil de her zaman olmuyor anlaşılan. Bu sayfada çıktığı gibi artık öncekinde de çıkıyor.
264523 dedi: Önceden oluyordu. Bu konunun bir önceki sayfasında benzer konular çıkmazken bu sayfada çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Her konuda değil de her zaman olmuyor anlaşılan. Bu sayfada çıktığı gibi artık öncekinde de çıkıyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.796 Makaleler 13 Çözümler 705 24 Mayıs 2023 #23 569801 dedi: @Emre C merakımdan soruyorum daha büyük bir arayüz güncellemesi gelecek mi yoksa ufak değişiklikler mi olacak? Genişletmek için tıkla... Ufak değişiklikler. Büyük bir arayüz değişikliği şu an planlarımızda yok. 264523 dedi: Hocam konu altındaki benzer konular gitmiş. Genişletmek için tıkla... F5 atarsanız gelecektir. İlk girdiğinizde olmuyor. Sorunun farkındayız.
569801 dedi: @Emre C merakımdan soruyorum daha büyük bir arayüz güncellemesi gelecek mi yoksa ufak değişiklikler mi olacak? Genişletmek için tıkla... Ufak değişiklikler. Büyük bir arayüz değişikliği şu an planlarımızda yok. 264523 dedi: Hocam konu altındaki benzer konular gitmiş. Genişletmek için tıkla... F5 atarsanız gelecektir. İlk girdiğinizde olmuyor. Sorunun farkındayız.
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 25 Mayıs 2023 #24 Emre C dedi: F5 atarsanız gelecektir. İlk girdiğinizde olmuyor. Sorunun farkındayız. Genişletmek için tıkla... Gelse bile çok alakasız şeyler geliyor.
Emre C dedi: F5 atarsanız gelecektir. İlk girdiğinizde olmuyor. Sorunun farkındayız. Genişletmek için tıkla... Gelse bile çok alakasız şeyler geliyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 25 Mayıs 2023 #25 definitivedition dedi: Gelse bile çok alakasız şeyler geliyor. Genişletmek için tıkla... Bana öyle gelmedi. Bence gayet alakalılar. Direkt konu aynı olmaz zaten. Başlıktaki kelimelere bakıyor. Sürprizbozan
definitivedition dedi: Gelse bile çok alakasız şeyler geliyor. Genişletmek için tıkla... Bana öyle gelmedi. Bence gayet alakalılar. Direkt konu aynı olmaz zaten. Başlıktaki kelimelere bakıyor. Sürprizbozan
definitivedition Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 374 Çözümler 7 25 Mayıs 2023 #26 Vavien. dedi: Bana öyle gelmedi. Bence gayet alakalılar. Direkt konu aynı olmaz zaten. Başlıktaki kelimelere bakıyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1792548Eki Görüntüle 1792549Eki Görüntüle 1792553 Genişletmek için tıkla... Olabilir ama tek bir kelimeyi hedef alıp tarattığı için daha alakasız şeyler çıktı bana örnek: Mesela bu konudada öyle olmuş.
Vavien. dedi: Bana öyle gelmedi. Bence gayet alakalılar. Direkt konu aynı olmaz zaten. Başlıktaki kelimelere bakıyor. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1792548Eki Görüntüle 1792549Eki Görüntüle 1792553 Genişletmek için tıkla... Olabilir ama tek bir kelimeyi hedef alıp tarattığı için daha alakasız şeyler çıktı bana örnek: Mesela bu konudada öyle olmuş.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #27 definitivedition dedi: Olabilir ama tek bir kelimeyi hedef alıp tarattığı için daha alakasız şeyler çıktı bana örnek:Eki Görüntüle 1792558 Mesela bu konudada öyle olmuş.Eki Görüntüle 1792561 Genişletmek için tıkla... Çünkü bu konunun olduğu kategori Technopat. Spesifik bir durum bu. Technopat kategorisinde de her gün konu açılmıyor haliyle. O aşağıdakileri görmeniz normal.
definitivedition dedi: Olabilir ama tek bir kelimeyi hedef alıp tarattığı için daha alakasız şeyler çıktı bana örnek:Eki Görüntüle 1792558 Mesela bu konudada öyle olmuş.Eki Görüntüle 1792561 Genişletmek için tıkla... Çünkü bu konunun olduğu kategori Technopat. Spesifik bir durum bu. Technopat kategorisinde de her gün konu açılmıyor haliyle. O aşağıdakileri görmeniz normal.