Aynı konunun defalarca açılması mesele değil. Aynı konu defalarca kez açılsa da cevaplarız. @Mert Can Urcan.
Ping Pong rozeti kazansın bunu yapan bak gece gece apartman toplantısı, modelleme, çocuklara ne alatacağım, kedim neden yemeğime sulanıyor dertlerinden bağladık rozete.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aksine foruma ilk katıldığım dönemlerde forum çok daha düzenliydi bence. Sürekli aktif kullanmadım forumu fakat ilk katıldığımda özellikle imla konusunda çok daha katı ama aynı zamanda da düzenli bir forum vardı, hatta birkaç kez de uyarı almışlığım vardı zamanında. Şu son iki haftada forumda daha aktifim ve gözlemlediğim kadarıyla eskisi gibi kontrol edilmediğini görüyorum, çok fazla yazım hatalı cevaplar, konular var. Durumdan şikayetçi değilim anlatılmak istenileni anlıyorsam sorun olmuyor. Eskiyi bildiğim için garipsiyorum sadece. Uyarı almamak için TDK'ye çok girdiğimi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…