Technopat Sosyal'in Garip Uyarıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fikir ayrılıkları, dalgınlık, sert eleştiri vb. negatif unsurlardan dolayı yorumlarımız ya da forumda bulunan kişilerle münakaşalar sonucunda süreli olarak cezalandırılıyoruz.

Merak ettiğim ceza sebepleridir. Enterasan ceza sebepleri mutlaka vardır.

SS olarak paylaşırsanız, biz de azıcık merakımızı giderelim.

Bana gelirsek, Technopat tarafından tatile gönderildiğim bile oldu. Sadece VIP üyelere özel bir özellik.

Desktop Screenshot 2020.03.13 - 18.33.24.25.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk okuduğumda moderatörlere yönelik olumsuz bir algı oluştu daha sonrasında @İbrahim Zdemir moderatörün attığı SS'ler sonucunda sizin hatalı olduğunuzu ve nasıl bir insan olduğunuzu düşünmeye başladım. Yaptığınız yorumlar özellikle ilk yorum olmak üzere hiç hoş yorumlar değil. Umarım bir daha tekrarlanmaz. O konuyuda okudum yazan 15 yaşında bir çocuktu. Böyle tavsiyeler vermenin yanlış olmasını bırak 15 yaşında bir çocuğa böyle tavsiyeler vermek nasıl bir akıl anlamıyorum.

Tatil adlı uyarı ise, attığın mesajlar ve aldığın uyarılar doğrultusunda, yönetim inisiyatifinde verilmiş.
"Tatil" derken yani kişiyi bir süre forumdan uzak tutmak anlamında mı? Tam anlayamadım. 🙂

Ayrıca hakikaten üslubunuz hoş değil. Uyarı verilsin ya da verilmesin böyle bir ortamda o mesajlar gerçekten hoş olmamamış.

Her kişi bu üslup ile karşılaşıyor sadece siz değil. Diğer ceza konularına bakabilirsiniz. Ayrıca siz ;) işareti kullanınca bir şey değişmiyor. Yaptığınızı daha 'etik' yapmıyor. Bence bu bile uygunsuz üslup bile olabilir.

Her kişi bu üslup ile karşılaşıyor sadece siz değil. Diğer ceza konularına bakabilirsiniz.
Konu başlığının orijinali ''Technopat Sosyal'in Haylazları'' olarak açılmıştı. Garip uyarılar olarak değiştirilerek sanki bir problem varmış gibi gösterildiğini düşünüyorum. Benim konuyu açmamın amacı, kim ne kadar ve ne sebeplerden ceza almış, SS olarak görmekti. Cezaların doğruluğunu tartışmak değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı