AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #121 Ella Freya dedi: Bu arada buradan giden bazı güzel insanlar artık DA'da takılıyor. Haksız banlardan dolayı giden çok. Genişletmek için tıkla... Peki benim açtığım boş konu var mı? Ben sadece soruyorum da. Umarım ben onlar gibi gereksiz post yapmamışımdır.
Ella Freya dedi: Bu arada buradan giden bazı güzel insanlar artık DA'da takılıyor. Haksız banlardan dolayı giden çok. Genişletmek için tıkla... Peki benim açtığım boş konu var mı? Ben sadece soruyorum da. Umarım ben onlar gibi gereksiz post yapmamışımdır.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.504 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 7 Nisan 2022 #122 Adamlar kargo gelmiyor diye konu açıyor hadi onu geçtim, yok boyum ne kadar uzar. Yok şu bu derken daralma geldi bana. Abi her şeyi de burayı sormamak lazım. Doktor muyuz kargocu muyuz neciyiz biz anlamadım gitti.
Adamlar kargo gelmiyor diye konu açıyor hadi onu geçtim, yok boyum ne kadar uzar. Yok şu bu derken daralma geldi bana. Abi her şeyi de burayı sormamak lazım. Doktor muyuz kargocu muyuz neciyiz biz anlamadım gitti.