Technopat Sosyal'ın Hayatıma Kattığı Şeyler

Technopat gerçekten teknoloji anlamında dolu dolu bir forum. Bana bilmediğim çok şey kattı. Sorularıma genellikle cevap aldım. Ayrıca forum isminin hakkını veriyor, başka forumlar gibi teknoloji adı altında survivor, siyaset veya futbol konuşulmuyor.

Yanlış anlamayın ancak, bir şeye bu kadar körü körüne bağlanmanız etik değil.
Niye herkes bu aralar her şeye sıkı bir şekilde bakıyor? Adam gayet güzelce duygularını dile getirmiş daha üzerine konuşup adamın moralini bozmak gereksiz bence. Sağ ol deyip geçilmeliydi hocam.

Tweet atan veya zırt pırt fotoğraf çekip instagrama atan biri olmadığım için iki tane hobimle ilgili forumlarda takılıyorum şu an ikisi de açık. Bilmediğime bakıp, bildiğime yardım edersem ne mutlu. Maksat zaman geçsin. Hep oyun nereye kadar

Niye herkes bu aralar her şeye sıkı bir şekilde bakıyor? Adam gayet güzelce duygularını dile getirmiş daha üzerine konuşup adamın moralini bozmak gereksiz bence. Sağ ol deyip geçilmeliydi hocam.
2 yıldır buradayım ve edindiğim tecrübeden yararlanarak yazmak istedim. Neyse, dediğimi unutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…