Technopat Sosyal'in Rezil Rapor Yönetimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Artık cidden sıkıldım bu durumdan. Çözüm almak istiyorsanız en az 3 kere rapor göndermeniz gerekiyor. Yanlış bilgi raporluyorum mesaja Yanlış Bilgi etiketi koymak yerine mesajı siliyorlar. Bazı raporlara ya uzun süre yanıt alamıyoruz ya da cevap gelmiyor. Uzun süre gelmeyince de raporlar birbirine karışıyor. Genelde mesaj silindiği için hangi rapor olduğunu anlamıyoruz zaten. Acilen modların yapacakları şeyleri öğrenmesi gerekiyor. Özellikle yanlış bilgi mesajlarına ne yapacaklarını bilmeyen modlar var.

Son düzenleme:
Çözüm almak istiyorsanız en az 3 kere rapor göndermeniz gerekiyor.
Hayır. Geri dönüş aldığınız konuda bir tane rapor göndermeniz yeterli. Rapor sisteminden defalarca geri dönüş almadan rapor göndermemenizi bildiriyoruz fakat hala daha herhangi bir dönüş olmadan çözüm raporu atıyorsunuz.

Yanlış bilgi raporluyorum mesaja Yanlış Bilgi etiketi koymak yerine mesajı siliyorlar.
Normal prosedür bu değil, raporu görmeyen bir başkası işlem yapmıştır. Bunu, olay olduğu anda raporlayarak belirtmeniz lazım.

Bazı raporlara ya uzun süre yanıt alamıyoruz ya da cevap gelmiyor.
Uzun süre cevap gelmemesi: Cevaplaması gereken yetkili o sırada müsait değildir, uygun olunca cevaplar.
Cevap gelmemesi: Bizim elimizde olan bir şey. Bilgi sahibi olmamanız gereken bir şeyi soruyorsanız misal, cevap alamayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı