Bungo Baggins Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 567 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Nisan 2018 #1 Yorumlara Steam hesabımızı bırakmak yasak mı serbest mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2018
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Nisan 2018 #2 Ben bu soruyu senelerdir soruyorum hala cevap alamadim @Recep Baltaş
1nferno#NeşteR Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2018 #3 Deneyebiliriz, eğer ben bu gönderinden sonra bir daha ortalıklarda görünmüyor isem bilin ki hesap paylaşmak yasaktır. Steam Profilim
Deneyebiliriz, eğer ben bu gönderinden sonra bir daha ortalıklarda görünmüyor isem bilin ki hesap paylaşmak yasaktır. Steam Profilim
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Nisan 2018 #4 Serbest. Hatta Steam grubumuz da var da biraz atıl kaldı
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Nisan 2018 #5 Recep Baltaş dedi: Serbest. Hatta Steam grubumuz da var da biraz atıl kaldı Genişletmek için tıkla... Bu cevap iyi geldi az banlanmadim steam profilimi paylastigim icin... Sevgiler
Recep Baltaş dedi: Serbest. Hatta Steam grubumuz da var da biraz atıl kaldı Genişletmek için tıkla... Bu cevap iyi geldi az banlanmadim steam profilimi paylastigim icin... Sevgiler
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Nisan 2018 #6 Bir of çeksek karşıki dağlar... Sürprizbozan: Ne çektik be. :) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir of çeksek karşıki dağlar... Sürprizbozan: Ne çektik be. :) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et