Technopat ''Şu kelimeler yasaktır: (cdn.r10.net)'' nedir?

Pismaniyee

Hectopat
Bir konuya ''Sadece bu gerçek sanırım'' yazıp cevaplaya tıklayınca böyle bir hata geliyor. Cümleyi değiştirip değiştirip yazıyorum olmuyor. Yasaklı kelime hangisi?

Sadece bu gerçek sanırım.
Ben yazabiliyorum? Başka bir şeyler de yazmışsınızdır.

Sosyal dışı resim servisleri engelleniyor. Yazdığınız mesajı BB kod olarak ekran görüntüsünü alıp paylaşın lütfen. Alıntıladığınız mesajdaki resim de olabilir.
Oralardan alıp Sosyal'e kendisinin yüklemesi gerekmiyor mu?
Şu arkadaşı mesaj kısmına sürükleyince bahsi geçen hata iletisini alıyorum.

Mesela bunu sürüklediğimde öyle olmuyor. Sosyal'e yüklüyor.
Bu arada üst satırdaki link Facebook linki. Facebook nasıl yapıyor bilmiyorum ama fotoğrafları değiştirip duruyor. Fotoğraf sahibi silmese dahi en geç 1 sene sonra o link çalışmayacak.

Son düzenleme:
Tekrar dener misiniz?
Düzelmiş. Bağlantı paylaştığım site için en azından.

Mesela niye yaptıkları, böyle bir özelliğin niye olduğu belli olmayan (2 görsel görmek için üye olan sayısı azdır diye umuyorum) üye olmadan görsellerin görülmediği Xenforo forumlarından birinden görseli sürüklersem kırık link oluyor. Çünkü görseli göremiyor. Bu sorun görsele sağ tıklayıp görseli kopyala diyerek çözülebilir ama o zaman da kırık link geliyor.
WhatsApp'tan kopyaladığım fotoğrafta da oluyor mesela. Windows + V ile clipboard'a baktığımda görsel orada güzelce duruyor. Foruma Ctrl + V yapınca kırık link. Facebook'ta gönderi paylaşırken Ctrl + V yapınca çıkıyor. Twitter'da da öyle. Ama Outlook üzerinden mail gönderirken Ctrl + V yapınca çalışmıyor.

Nasıl işlediğini bilmiyorum, gözlemlerim bu şekilde. Kullanıcı olarak bir yer bana görsel kopyala diye seçenek sunuyorsa onu Ctrl + V ile yapıştırabilmeyi beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…