S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi?
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Silence59 dedi: Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi? Genişletmek için tıkla... Bende de biraz sıkıntı var girerken son bir kaç gündür girmekte zorluk yaşıyorum
Silence59 dedi: Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi? Genişletmek için tıkla... Bende de biraz sıkıntı var girerken son bir kaç gündür girmekte zorluk yaşıyorum
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.953 Çözümler 57 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #3 Silence59 dedi: Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi? Genişletmek için tıkla... Az önce siteden attı geri aldı beni.
Silence59 dedi: Technopat'e ilk girdiğimde uygulamadan gidiyorum sunuculara ulaşılamıyor hatası veriyor anasayfadayken bu neden oluyor herkeste mi böyle tek bende mi? Genişletmek için tıkla... Az önce siteden attı geri aldı beni.
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 crqdles dedi: Az önce siteden attı geri aldı beni. Genişletmek için tıkla... Sanırım herkeste çeşit çeşit hatalar oluyor.
crqdles dedi: Az önce siteden attı geri aldı beni. Genişletmek için tıkla... Sanırım herkeste çeşit çeşit hatalar oluyor.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #5 Sayfayı her yenilediğimde insan doğrulaması çıkıyor, sorun var gibi.
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #6 GrimKazashini dedi: Sayfayı her yenilediğimde insan doğrulaması çıkıyor, sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oluyor ilk girdiğimde.
GrimKazashini dedi: Sayfayı her yenilediğimde insan doğrulaması çıkıyor, sorun var gibi. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oluyor ilk girdiğimde.