Technopat Sunucuları

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Sunucular sizin ofisinizde mi? Yoksa özel bir firma ile anlaşmalı mı? Eğer sorun olmazsa sistem bilgilerini yazarsanız sevinirim. Foruma kayıt olduğumdan beri merak etmişimdir. Recep Baltaş ve Moderatör görüşlerini bekliyorum teşekkürler. Tahminleriniz varsa yazarsanız sevinirim. İyi sosyaller.

Yanlış bilmiyorsam iDeal Hosting sunucularında barınıyor burası. Aşağıdaki konuda @Asım Demir moderatörümüz yazmıştı.

Sunucular sizin ofisinizde mi? Yoksa özel bir firma ile anlaşmalı mı? Eğer sorun olmazsa sistem bilgilerini yazarsanız sevinirim. Foruma kayıt olduğumdan beri merak etmişimdir. Recep Baltaş ve Moderatör görüşlerini bekliyorum teşekkürler. Tahminleriniz varsa yazarsanız sevinirim. İyi sosyaller.
Kendi ofislerine koyacaklarını hiç zannetmiyorum. Büyük bir ihtimalle özel bir firmayla anlaşmışlardır.

Ben de merak ettim bak şimdi. Tahminimce bir firma ile anlaşmalıdır diye düşünüyorum. Çünkü diğer türlü en ufak bir elektrik kesintisinde sıkıntı olurdu. Ya da jeneratörleri var.[emoji2]

Hosting Firmasında. Donanım bilgisi paylaşamam ama yazılımları merak ederseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok havalı olurdu. Düşünsenize video çekiyorlar bakın bunlar bizim sunucular. Müthiş olurdu, tabii bu işin komedi tarafı 1 gbps internetleri yoksa bu sitenin trafiğini asla kaldıramazlardı.
Hosting Firmasında. Donanım bilgisi paylaşamam ama yazılımları merak ederseniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevabınız için teşekkürler.

Çok havalı olurdu. Düşünsenize video çekiyorlar bakın bunlar bizim sunucular. Müthiş olurdu, tabii bu işin komedi tarafı 1 gbps internetleri yoksa bu sitenin trafiğini asla kaldıramazlardı.

Cevabınız için teşekkürler.

1GBPS ne yav :) Google sunucusu mu burası?

Aslında Türkiye değil de başka bir ülkede olsak 50MBPS Simetrik internet alırsın, Technopat'ı kendi evinde, kendi sunucunda depolarsın.

Mesela örnek olarak Romanya'da 1GBPS internet 50LEI, 50LEI ise 60 liradan biraz daha düşük.

Yani sen 60 liraya ufak çapta bir web hosting firması açarsın :D Gerekli donanımlarda VDS/VPS satışı bile yaparsın. Ama 100Mbps hıza 60 lira (üstelik simetrik değil). Tamam iyi hoş ama Upload 4Mbps olunca bırak Technpat'ı kendi basit internet siteni yaparsın anca.

Son düzenleme:
Çoğu hosting firması 1GBPS internet portu sözü veriyor. Ne kadar gerçek bilmem, ben Web Developerım. :D

O 1GBPS sözü verenler genelde veri merkezleri oluyor, yada veri merkezleri ile çalışan hosting firmaları. Yoksa o verilen söz çok büyük bir söz, o kadar büyük ki TT bile altından kalkamıyor :D

Acaba o hızları son kullanıcıya veriyorlar mı?

O 1GBPS sözü verenler genelde veri merkezleri oluyor, yada veri merkezleri ile çalışan hosting firmaları. Yoksa o verilen söz çok büyük bir söz, o kadar büyük ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bile altından kalkamıyor :D

Acaba o hızları son kullanıcıya veriyorlar mı?
Sanmıyorum ama söz senettir. Onların saygısızlığı, ama benim için sıkıntı yok bana ver HTML5 CSS JS

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı