rampage Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 9 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 5 Ekim 2014 #1 Genel olarak technopatın sistem tavsiyelerinden yola çıktım ama bir iki değişiklik yaparak son haline getirdim. Fiyat olarak daha uygun ayni kalitede yada sisteme uygun düşündüğünüz parçalar var ise lütfen söyleyin Link burada!
Genel olarak technopatın sistem tavsiyelerinden yola çıktım ama bir iki değişiklik yaparak son haline getirdim. Fiyat olarak daha uygun ayni kalitede yada sisteme uygun düşündüğünüz parçalar var ise lütfen söyleyin Link burada!
EnYaKa Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2014 #2 Kardeşim sen sepetin linkini atmışsın biz linke girdiğimizde kendi sepetimizi görüyoruz. Sen fotoğrafını çek kendi sepetinin buraya at.
Kardeşim sen sepetin linkini atmışsın biz linke girdiğimizde kendi sepetimizi görüyoruz. Sen fotoğrafını çek kendi sepetinin buraya at.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Ekim 2014 #3 Ya da parçaları tek tek yaz. Resime göre yazı daha iyidir.