Eray Aktokluk'tan. Kanalı pek takip etmiyorum ama geçen gün yayına girdiğimde chatte gördüm bugün de tesadüfen karşıma çıktınız. Bu arada hafızam iyidir!
@KekSeven71 Sadece Türkiye'de yaşayanları kapsamak içindir. Çünkü dünyada Türkiye dışında da birkaç tane Türk devleti mevcut olduğundan dolayı sadece Türkiye Türklerini kapsama düşüncesi vardır.
Türkiyeliler derken, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan Türkiye Türkleri'ni kastetmiştim.
Eğer ileride Türkiye dışındaki ülkelerden birinde yaşamaya başlarsam derneğin yönetimini derneğe katılanlardan birine devrederim.
Ek olarak, derneğimizin katılım şartları nedeniyle derneğe katılamayanlar oldu. Bu dernek üzerinden onlara çözüm bulabileceğimi düşünmüyorum ama o kişiler için, onların da katılabileceği bir dernek oluşturmayı düşünüyorum.
Derneğe katılım talebi
Merhaba. Güzel Türkiye'mizin güzel derneğinin katılım gereksinimlerini karşılıyorum.
Yalova Şehrinde yaşıyorum.
Katılım Şifresi; 80 Milyon Türkiyeyim!
Derneğe katılım talebi
Merhaba. Güzel Türkiye'mizin güzel derneğinin katılım gereksinimlerini karşılıyorum.
Yalova Şehrinde yaşıyorum.
Katılım Şifresi; 80 Milyon Türkiyeyim!
Güneş'e en yakın şehirde yaşıyorum.
Katılım şifresi: 80 Milyon Türkiyeyim!