Technopat Türkiyeliler Derneği!

Derneğe katılım talebi.
Merhaba. Güzel Türkiye'mizin güzel derneğinin katılım gereksinimlerini karşılıyorum.
Eskişehir şehrinde yaşıyorum.
Katılım şifresi; 80 milyon Türkiye'yim!
Derneğimize kabul edildiniz! Hoşgeldiniz

Niye "Technopat Türkiye Derneği" yerine "Türkiyeliler" yazarak yanlış kullandın?
Daha önce açıklamıştım. İngiltere'de yaşayıp katılacaklar olacaktı o yüzden. Türkiye'de yaşayan Türkler katılabilir. Türkiyeli kullanım anlamı bu. Evrenin herhangi bir yerinde yaşayan Türkler olsaydı Türkler kullanımı olurdu. Yurtdışına gittiğimde dönene kadar devir edeceğim. Yakın bir zamanda herkesi kapsayıcı dernek kuracağım.

Derneğe Katılım Talebi
Merhaba. Güzel Türkiye'mizin güzel derneğinin katılım gereksinimlerini karşılıyorum.
Kayseri ilinde yaşıyorum.
Katılım şifresi: 80 milyon Türkiye'yim!

Son düzenleme:
@Teru katılmak ister misiniz?
Derneğe Katılım Talebi
Kayseri ilinde yaşıyorum.
Katılım şifresi: 80 milyon Türkiye'yim!

Derneğe Katılım Talebi
Ankara ilinde yaşıyorum.
Katılım şifresi; 80 milyon Türkiye'yim!
Zaten derneğimiza katılmışsınız. Katılım tarihiniz 6 Şubat 2023.

Derneğe katılım talebi
Konya Şehrinde yaşıyorum.
Katılım Şifresi; 80 Milyon Türkiyeyim!

Katılabilirmiyim Ama Azerbaycandayım ve Azerbaycanlıyım.

Sakarya Şehrinde yaşıyorum.

Derneğe katılım talebi
Konya Şehrinde yaşıyorum.

Katılabilirmiyim Ama Azerbaycandayım ve Azerbaycanlıyım.
Azerbaycan'da yaşadığınız için katılamazsınız. Daha kapsamlı derneğimiz açıldığında haber verilecek.

Sakarya Şehrinde yaşıyorum.

Türkiyeli kahvesi yoksa ben gelmem.
Katılmak istiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…