ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Anakartı H610M-E
Ekran kartını ROG.
SSD'yi Kingston 1TB yaparak almayı düşünüyorum ancak kasa konusunda Rampage ile TD500 arasında kaldım. Kasalar konusunda yardımcı olur musunuz? Ayrıca sizlerin de farklı yükseltme önerilerine açığım.
Anakartı H610M-A yapmayacaksan elleşme, kartı ROG yap. Kasayı da öyle al içindeki PSU'yu satıp kendin kaliteli bir şey tak. İtopya kasa yükseltme kısmından kazıklamaya çalışıyor.
Alınır ama ben SSD'yi 1TB yapardım. Oyun oynayacaksan 2023 yılında 500gb kurtarmıyor. 3-5 oyun yükleyebiliyor, yenisi için birini silmek zorunda falan kalıyorsun. 1000 TL fazladan masraf yapıp SSD'yi arttırmanı öneririm.
Anakartı H610M-A yapmayacaksan elleşme, kartı ROG yap. Kasayı da öyle al içindeki PSU'yu satıp kendin kaliteli bir şey tak. İtopya kasa yükseltme kısmından kazıklamaya çalışıyor.
M-E yapana kadar M-A yapman daha iyi oldu. Tamamen çıplak anakart iyi değildir, 12. nesil işlemci kullanıp sorun yaşayanlara bak hep bir alev atan kuzey köprüsü görürsün.