Technopat Two Win bilgisayar stoğu tekrar gelir mi?

Her ürüne az az stok geliyor ama düzenli olarak takip etmen lazım. 2 sene önce kendine müzisyen kasasını stok bittikten 1 gün sonra alabilmiştim.

Denedim hocam bende de bir anlığına var gözüktü tekrar denedim almayı sepetten çıkarttı.

Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence.

@@Berat Soil
şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence.

Son düzenleme:
Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence.

@@Berat Soil
şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence.
Aldım Hocam teşekkürler yanlışlıkla kioxia ssd yerine kingston ssd aldım dramsiz olan çok sıkıntı olmaz heralde iptal etmekte istemiyorum.

Aldım hocam teşekkürler yanlışlıkla Kioxia SSD yerine Kingston SSD aldım DRAM'siz olan çok sıkıntı olmaz herhalde iptal etmekte istemiyorum.

Marka olarak bana sorarsanız daha iyisini almışsınız ama dediğiniz gibi DRAM'siz olması performans açısından dezavantaj sağlayabilir. Tam anlamadığım için o muhabbetten bir şey diyemeyeceğim. Tekrardan hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…