Berat Soil Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Tekrar stok gelir mi bilgisi olan var mı? Tam alıyordum stok bitti uyarısı geldi.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Tekrar stok gelir mi bilgisi olan var mı? Tam alıyordum stok bitti uyarısı geldi.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 18 Haziran 2023 #2 Her ürüne az az stok geliyor ama düzenli olarak takip etmen lazım. 2 sene önce kendine müzisyen kasasını stok bittikten 1 gün sonra alabilmiştim.
Her ürüne az az stok geliyor ama düzenli olarak takip etmen lazım. 2 sene önce kendine müzisyen kasasını stok bittikten 1 gün sonra alabilmiştim.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Berat Soil dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Tekrar stok gelir mi bilgisi olan var mı? Tam alıyordum stok bitti uyarısı geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şu an stokta gözüküyor kontrol eder misiniz yine? Stoku tekrar bitti
Berat Soil dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Tekrar stok gelir mi bilgisi olan var mı? Tam alıyordum stok bitti uyarısı geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şu an stokta gözüküyor kontrol eder misiniz yine? Stoku tekrar bitti
Berat Soil Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 M3HM3TY dedi: Bende şu an stokta gözüküyor kontrol eder misiniz yine? Stoku tekrar bitti Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bende de bir anlığına var gözüktü tekrar denedim almayı sepetten çıkarttı.
M3HM3TY dedi: Bende şu an stokta gözüküyor kontrol eder misiniz yine? Stoku tekrar bitti Genişletmek için tıkla... Denedim hocam bende de bir anlığına var gözüktü tekrar denedim almayı sepetten çıkarttı.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.226 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 Berat Soil dedi: Denedim hocam bende de bir anlığına var gözüktü tekrar denedim almayı sepetten çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence. @@Berat Soil şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence. Son düzenleme: 19 Haziran 2023
Berat Soil dedi: Denedim hocam bende de bir anlığına var gözüktü tekrar denedim almayı sepetten çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence. @@Berat Soil şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence.
Berat Soil Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 UmutMelihAkyol dedi: Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence. @@Berat Soil şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence. Genişletmek için tıkla... Aldım Hocam teşekkürler yanlışlıkla kioxia ssd yerine kingston ssd aldım dramsiz olan çok sıkıntı olmaz heralde iptal etmekte istemiyorum.
UmutMelihAkyol dedi: Bende de stok bitmişti fakat, 30 dakika sonra sanırım 1 adet tekrar stok geldi ve direkt yakalayıp aldım. Gelir bence. @@Berat Soil şuan stokta. kaçırmadan alacaksan al bence. Genişletmek için tıkla... Aldım Hocam teşekkürler yanlışlıkla kioxia ssd yerine kingston ssd aldım dramsiz olan çok sıkıntı olmaz heralde iptal etmekte istemiyorum.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.226 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #7 Berat Soil dedi: Aldım hocam teşekkürler yanlışlıkla Kioxia SSD yerine Kingston SSD aldım DRAM'siz olan çok sıkıntı olmaz herhalde iptal etmekte istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Marka olarak bana sorarsanız daha iyisini almışsınız ama dediğiniz gibi DRAM'siz olması performans açısından dezavantaj sağlayabilir. Tam anlamadığım için o muhabbetten bir şey diyemeyeceğim. Tekrardan hayırlı olsun.
Berat Soil dedi: Aldım hocam teşekkürler yanlışlıkla Kioxia SSD yerine Kingston SSD aldım DRAM'siz olan çok sıkıntı olmaz herhalde iptal etmekte istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Marka olarak bana sorarsanız daha iyisini almışsınız ama dediğiniz gibi DRAM'siz olması performans açısından dezavantaj sağlayabilir. Tam anlamadığım için o muhabbetten bir şey diyemeyeceğim. Tekrardan hayırlı olsun.