A AsusROG58 Ziyaretçi 12 Şubat 2015 #1 Sosyalde mesaj atınca profilimin altında Centipat yazıyor. Bu ne zaman yükselir ?
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2015 #2 Technopat Sosyal Rütbeleri | Technopat Sosyal işte burada yazıyor.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Şubat 2015 #3 @Emir Öztürk, sizin mesajlarınız @Silinen üye 'in mesajlarından fazla olmasına rağmen neden @Silinen üye Rütbesi senin Rütbenden yüksek ? Bil bakalım.
@Emir Öztürk, sizin mesajlarınız @Silinen üye 'in mesajlarından fazla olmasına rağmen neden @Silinen üye Rütbesi senin Rütbenden yüksek ? Bil bakalım.
A AsusROG58 Ziyaretçi 12 Şubat 2015 #4 er36po dedi: @Emir Öztürk, sizin mesajlarınız @Silinen üye 'in mesajlarından fazla olmasına rağmen neden @Silinen üye Rütbesi senin Rütbenden yüksek ? Bil bakalım. Genişletmek için tıkla... Benim ünvanım 250 mesaj atınca geliyormuş ama benim mesaj sayım 67 nasıl oluyor ?
er36po dedi: @Emir Öztürk, sizin mesajlarınız @Silinen üye 'in mesajlarından fazla olmasına rağmen neden @Silinen üye Rütbesi senin Rütbenden yüksek ? Bil bakalım. Genişletmek için tıkla... Benim ünvanım 250 mesaj atınca geliyormuş ama benim mesaj sayım 67 nasıl oluyor ?
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2015 #5 Puanlar mı rütbe etkiliyor ? Yoksa bu eski konu mu ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Şubat 2015 #6 @Silinen üye, siz 1/2 beğeni aldığınızdan dolayı olması lazım.
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Şubat 2015 #7 O zaman mesajlar etkilemiyor. Çünkü benimde nanopat olmam lazım. Olması için ne yapmalıyız ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 12 Şubat 2015 #8 Emir Öztürk dedi: O zaman mesajlar etkilemiyor. Çünkü benimde nanopat olmam lazım. Olması için ne yapmalıyız ? Genişletmek için tıkla... Hayır, mesajlar da etkiliyor, ancak gereksiz mesajların önüne geçilmesi için sanırım böyle bir yola baş vurulmuş. Yani attığın mesajların da bir değeri olmalı...
Emir Öztürk dedi: O zaman mesajlar etkilemiyor. Çünkü benimde nanopat olmam lazım. Olması için ne yapmalıyız ? Genişletmek için tıkla... Hayır, mesajlar da etkiliyor, ancak gereksiz mesajların önüne geçilmesi için sanırım böyle bir yola baş vurulmuş. Yani attığın mesajların da bir değeri olmalı...
C CPlOvEr Ziyaretçi 12 Şubat 2015 #9 Rütbe sistemi, ödül puanları ile işliyor. Ödül puanınızı da ödül alarak yükseltebilirsiniz. Dolayısıyla rütbeniz o şekilde yükselir.
Rütbe sistemi, ödül puanları ile işliyor. Ödül puanınızı da ödül alarak yükseltebilirsiniz. Dolayısıyla rütbeniz o şekilde yükselir.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 13 Şubat 2015 #10 Ayrıca burada belli bir süre bulununca da puan alıyorsunuz.