Technopat üye gözlemi

Genelleme yapmasak daha iyi gibi. Malum linç edilebilirsiniz haklı olsanız da.

Eski bir üye olsanız dediğinize katılırdım ama, 17 günlük üye iken ne görmüş olabilirsin ki?

Ne demek çoklu hesap diye bir şey yok, bizim zamanımızda vardı. (!)

İşin şakası bir yana sistemsel veya yazılımsal sorunlarda bir rekabet olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Sherlock Aykut iş başında

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570 vs 1050 Ti konusu = 50 mesaj.
2500TL monitör konusu= 5-6 mesaj.
Mavi ekran hatası, oyun çökmeleri konusu = 2-3 mesaj.
Arkadaşlar bugün nasılsınız konusu = 999 mesaj.
Eki Görüntüle 845861
Bunu diyen arkadaş, kendi konusunu açmak yerine başkasının konusuna kendi problemini yazıyor. O yüzden takmayın kafaya

Hocam sizden korkulur vallahi .

Bu metni 4 kez okudum. Son kez daha yazıyorum.
Burası bir forum. Herkes her şeyi bilmiyor. Tüm üyelerin bildiği şeyler toplanınca, sorunlar çözülüyor. Sistem toplama konusunda çok iyi kişiler var. Onlar toplamaya yardım eder. Sistemi toplarsın, HDD, SSD görmez başka forum üyeleri yardım eder. Her şey bitti derken oyunu açarsın 0xc000007b hatası alırsın. Ben, Bora ya da Emre yardım eder. Sonra mavi ekran alırsın Enes ya da diğer okumayı bilen üyeler yardım eder.
Kayboluyor demişsin ama, herkesin her konuda bilgisi olacak diye kaide yok. Onların o konuda bilgisi olmadığı için yardım edemez. O durumda ise topu bilen kişiye atar

Demek ki o konu hakkinda bilgi sahibiyken, digerinde herhangi bir bilgisi yok. Herkes her seyi bilecek diye bir kural yok.

Basit konular olsa bile insanlar bos vaktini harcayip yardimci olmaya calisiyorlar. Kimsenin burada konulara cevap yazma gibi bir zorunlulugu da yok. Bu kisiler sizin ücretli calisanlariniz degil sonucta. Ben mesela yardimci olabilecegimi düsündügüm, keyfimin istedigi konulara yaziyorum. Teknik konulara yazma gibi bir mecburiyetim oldugunu da sanmiyorum.

Bilmedigin bir konuya salca olursan hem isin icinden cikamaz, hem de yanlis bilgilendirme uyarisi alirsin. Bunu da belirtmis olayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…