Technopat üyeler arası buluşma etkinliği

Sanat Güneşi

Decapat
Evet, madem böyle seviyeli bir ortam yaratıldı bunu taçlandırmak gerekir. Neden çeşitli etkinlikler yapılmıyor? Ciddi bir katılımın sağlanabilmesi için Technopat yönetiminin ya da belirlediği il temsilcilerinin konuya el atması gerekir diye düşünüyorum. Aksi halde güven ve ciddiyet problemi yaşanabilir. Belirli kişiler Sosyal'de konu açsa, hedeflenen yaş ortalaması, adres, tarih ve saat belirtilse güzel olurdu. Katılmak isteyen ismini yazdırır ve bir liste oluşturulurdu. Mekan da kişi sayısına göre seçilip ortalama bütçe belirtilirdi. Yenir, içilir, güzel muhabbetler döner ve fotoğraflar çekilirdi. Bir kez tanıştıktan sonra da devamı gelirdi. Bence bir düşünmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm yetkililer ve üyeler aynı ilde olsa bir nevi düşünülebilirdi fakat yurt dışında yaşayan üyeler mevcut.
Ben zaten tüm illerin temsilcilerinin olmasını beklemiyorum. İlk önce İstanbul olur daha sonra Antalya, İzmir, Ankara, Adana daha sonra da Berlin gibi yavaş yavaş çoğalır. Yani yapılamayacak bir şey değil. Önemli olan aynı ilde kalan üyelerin sayısı...

Sosyal'in yaş ortalaması 15 civarı zaten kim gelecek?
İşte bu konu hakkında bir fikrim yok. Bu yüzden ilk mesajımda hedeflenen yaş ortalaması belirtilmeli diye yazdım. Aksi taktirde 25 - 30 yaş grubu - 10-15 yaş grubunun içinde kalıp sohbete dahil olursa "zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd napppper zamqiiiiiii şeqilsin yhaaa xd" muhabbetine maruz kalabilir. İşte bu yüzden yaş ortalaması belirtilmeli ki insanlar ona göre katılsın.

ForumTR ile yapardık eskiden hey gidi.
Bende Tahribat.com etkinliklerine az gitmedim.
Hiç unutmam, teknoloji fuarına beraber gidilecekti.
Bundan 12-13 sene öncesi. Benimde elimde sürüsüne fuar bileti vardı. Grup üyelerine fuar bileti verirken polis yakalamıştı. 7'ye giden çocuktum nereden bileyim yasak olduğunu

Ben Technopat Kırkağaç Gençlik Kolları Reisi olmak istiyorum o zaman.

Kırkağaç MYO'da herkesi toplarız . Var mı Kırkağaç'ta olan XD .

Moderatörlerin konuşurken diksiyon hatası yapanları fişlediği bir buluşma olacaksa ve yaş ortalaması 25+ olacaksa ben varim arkadas.

Kiz erkek orani olarak da 30 erkege 250 gram gibi bir beklentim var.

KADIN'a nasıl 250 gram dersin ha! Siz ezik erkekler KADIN'ları metalaştırmaktan bıkmayacaksınız değil mi?(ehehehehehehe!)

Telaffuzda hata yaptığında atılıyorsun falan .

Birde Mühendislik bölümü gibi 100 erkek 1 bayan ehehehwgw.

Açıkçası böyle bir etkinlik olsa bence güzel olabilirdi. Yani illa herkes gelcek veya herkesle konuşacak diye bir şart zaten olamaz da Ama mesela en son yapılan sinema etkinliği güzeldi. Kimseyle tanışmadım o ayrı ama yine de içinde bulunduğun bir toplulukla bir arada olmak güzel oluyor bence. Hem dostane ilişkileri olanlar da çok burda onu da görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…