MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 7 Ocak 2022 #11 Fedora Linux (35).
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #12 Revivmeooi dedi: Nasıl yapıyorum tam olarak? Genişletmek için tıkla... Sistem bilgisi vs. yazıyor.
Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ocak 2022 #13 14kero dedi: Sistem bilgisi vs. yazıyor. Genişletmek için tıkla... Neofetch ile, Neofetch yazdığında komut yok diyorsa Neofetch kurman gerekli.
14kero dedi: Sistem bilgisi vs. yazıyor. Genişletmek için tıkla... Neofetch ile, Neofetch yazdığında komut yok diyorsa Neofetch kurman gerekli.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Ocak 2022 #14 14kero dedi: Sistem bilgisi vs. yazıyor. Genişletmek için tıkla... Neofetch komutu. Indirmek gerek, Debian Mint Ubuntu Pop icin sudo apt install neofetch. Arch tabanlilar icin sudo pacman -S neofetch
14kero dedi: Sistem bilgisi vs. yazıyor. Genişletmek için tıkla... Neofetch komutu. Indirmek gerek, Debian Mint Ubuntu Pop icin sudo apt install neofetch. Arch tabanlilar icin sudo pacman -S neofetch
Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 7 Ocak 2022 #15 Linuxginar dedi: Neofetch komutu. Indirmek gerek, Debian Mint Ubuntu Pop icin sudo apt install neofetch. Arch tabanlilar icin sudo pacman -S neofetch Genişletmek için tıkla... Fedora unutuldu mu .
Linuxginar dedi: Neofetch komutu. Indirmek gerek, Debian Mint Ubuntu Pop icin sudo apt install neofetch. Arch tabanlilar icin sudo pacman -S neofetch Genişletmek için tıkla... Fedora unutuldu mu .
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #16 Klasik ama efsane: Windows 7... Sürprizbozan: Bak bence. Of Course I Still Love You Linux...
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 7 Ocak 2022 #17 Revivmeooi dedi: Fedora unutuldu mu . Genişletmek için tıkla... Sizi mi kirayim, sudo dnf install neofetch
Revivmeooi dedi: Fedora unutuldu mu . Genişletmek için tıkla... Sizi mi kirayim, sudo dnf install neofetch
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #18 Level Up dedi: Klasik ama efsane: Windows 7... Sürprizbozan: Bak bence. Of course i still love you Linux... Genişletmek için tıkla... W7 çok overrated be. 2010 kafalı bilgisayarcıların vazgeçilmezi.
Level Up dedi: Klasik ama efsane: Windows 7... Sürprizbozan: Bak bence. Of course i still love you Linux... Genişletmek için tıkla... W7 çok overrated be. 2010 kafalı bilgisayarcıların vazgeçilmezi.
M MiningciAGA Picopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 701 Çözümler 4 7 Ocak 2022 #19 Canım istediğinde flash'tan kali linux'u boot ediyorum. Canım istediğimde black arch'ı boot ediyorum. Oyun oynayacağımda da windows açıyorum.
Canım istediğinde flash'tan kali linux'u boot ediyorum. Canım istediğimde black arch'ı boot ediyorum. Oyun oynayacağımda da windows açıyorum.
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #20 14kero dedi: W7 çok overrated be. 2010 kafalı bilgisayarcıların vazgeçilmezi. Genişletmek için tıkla... Öyle deme bence. Windows 7, Microsoft tarihinde çıkış yapmış en stabil ve en kullanışlı sürüm oldu. Bana kalırsa (ki kalmak zorunda) Windows 7 halen kullanılabilir durumda. Oldukça da memnunum.
14kero dedi: W7 çok overrated be. 2010 kafalı bilgisayarcıların vazgeçilmezi. Genişletmek için tıkla... Öyle deme bence. Windows 7, Microsoft tarihinde çıkış yapmış en stabil ve en kullanışlı sürüm oldu. Bana kalırsa (ki kalmak zorunda) Windows 7 halen kullanılabilir durumda. Oldukça da memnunum.