Technopat üyeleri meslekleri ne ve ne kadar para alıyor?

Lucky7

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merak ettiğimden soruyorum. 25 üstü kitle çok fazla bulunduğundan sormak istedim mesleğinizi yazıp ne kadar maaş aldığınızı söyler misiniz? Yurt dışı ise yurt dışı diye belirtirse iyi olur.

Merak ettiğimden soruyorum. 25 üstü kitle çok fazla bulunduğundan sormak istedim mesleğinizi yazıp ne kadar maaş aldığınızı söyler misiniz? Yurt dışı ise yurt dışı diye belirtirse iyi olur.
Öğrenci. Ticaret (konsol al-sat) ayda 1~1.5K.

Yazılım mühendisiyim. Çalıştığım firmanın genel iş şartları ve KVKK gereği maaş bilgisi paylaşamam. Fakat freelance işlerden aylık 500 dolardan 3000 dolara kadar gelir ettiğim zamanlar oluyor. (30 yaş)

Yazılım mühendisiyim. Çalıştığım firmanın genel iş şartları ve KVKK gereği maaş bilgisi paylaşamam. Fakat freelance işlerden aylık 500 dolardan 3000 dolara kadar gelir ettiğim zamanlar oluyor.

Hocam ortala yani genel Total'de ayda kaç alıyorsunuz örneğin 30-35k arası filan. Şirkete gerek yok zaten birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…