C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 18 Şubat 2018 #21 @aybrktrhn buyurun efendim. PC'den anlayan var mı ? Bu siteyi doğru olduğu, Türkçe diline önem verdiği için ve üyeleri sayesinde seviyorum: Bilgili, kültürlü, neşeli, bazen sert, bazen deli. Her çeşit insan var. Aşure kazanı gibi sitemiz var yani.
@aybrktrhn buyurun efendim. PC'den anlayan var mı ? Bu siteyi doğru olduğu, Türkçe diline önem verdiği için ve üyeleri sayesinde seviyorum: Bilgili, kültürlü, neşeli, bazen sert, bazen deli. Her çeşit insan var. Aşure kazanı gibi sitemiz var yani.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 18 Şubat 2018 #22 Cansın İsmail.
Yol yaptı yol Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 395 19 Şubat 2018 #23 Recep baltaş konu dışı haneye çağırılıyorsunuz..
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 19 Şubat 2018 #24 Handsome Reis dedi: 4- Ciddi olarak @Mr.Acar ve @MF var. Genişletmek için tıkla... Hadi canım. Mikail Bey'le aynı kategoriye girmişiz. Ölsem de gam yemem artık Evet doğru bazı konularda ciddi ve sinirliğim. (Artık) PUBG MSVCP140.dll Hatası Konuda tam 3 defa rapor paylaşın dedik. 1 kişi bile paylaşmamış. Ayıp yahu. Sonra "Eren nodon çok gızgın" oluyor
Handsome Reis dedi: 4- Ciddi olarak @Mr.Acar ve @MF var. Genişletmek için tıkla... Hadi canım. Mikail Bey'le aynı kategoriye girmişiz. Ölsem de gam yemem artık Evet doğru bazı konularda ciddi ve sinirliğim. (Artık) PUBG MSVCP140.dll Hatası Konuda tam 3 defa rapor paylaşın dedik. 1 kişi bile paylaşmamış. Ayıp yahu. Sonra "Eren nodon çok gızgın" oluyor