optimusprime10 Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 164 31 Mayıs 2024 #11 GTX 1060 6GB dedi: Diyorum ki sadece numara ve buluşma yeri hariç burada halledin yani adamı direkt DM'ye çağırırsanız uyarı yersiniz. Genişletmek için tıkla... İşte nasıl yapacağım inanki şuan kafam basmadı..
GTX 1060 6GB dedi: Diyorum ki sadece numara ve buluşma yeri hariç burada halledin yani adamı direkt DM'ye çağırırsanız uyarı yersiniz. Genişletmek için tıkla... İşte nasıl yapacağım inanki şuan kafam basmadı..
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.199 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #12 Hocam mesela adam sana diyor ki aga pcnin neresi kırık burası sağlam diyorsun. Sonra adam diyor tamam alcam sonra sen de diyorsun dc gel fc_kerem
Hocam mesela adam sana diyor ki aga pcnin neresi kırık burası sağlam diyorsun. Sonra adam diyor tamam alcam sonra sen de diyorsun dc gel fc_kerem
optimusprime10 Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 164 31 Mayıs 2024 #13 GTX 1060 6GB dedi: Hocam mesela adam sana diyor ki aga pcnin neresi kırık burası sağlam diyorsun. Sonra adam diyor tamam alcam sonra sen de diyorsun dc gel fc_kerem Genişletmek için tıkla... Ha anladım teşekkür ederim
GTX 1060 6GB dedi: Hocam mesela adam sana diyor ki aga pcnin neresi kırık burası sağlam diyorsun. Sonra adam diyor tamam alcam sonra sen de diyorsun dc gel fc_kerem Genişletmek için tıkla... Ha anladım teşekkür ederim