KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 14 Eylül 2023 #1 Merhaba, uygulamaya girdiğimde bu ekran değil direk sosyal açılması için bir ayar vs var mı?
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.825 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #2 Üsengeçlik hat safada. Google'dan direk kısa yol ata.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 14 Eylül 2023 #3 VarexCivic dedi: Üsengeçlik hat safada. Google'dan direk kısa yol ata. Genişletmek için tıkla... Üşengeçlik değil kardeşim gıcık oluyorum sürekli aynı şeyi yapmaktan.
VarexCivic dedi: Üsengeçlik hat safada. Google'dan direk kısa yol ata. Genişletmek için tıkla... Üşengeçlik değil kardeşim gıcık oluyorum sürekli aynı şeyi yapmaktan.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.920 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #4 KdrKaya89 dedi: Üşengeçlik değil kardeşim gıcık oluyorum sürekli aynı şeyi yapmaktan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Mobil uygulaması için bir şey yapamazsınız. Ama zaten kullanmaya alışırsanız bir yerden sonra refleks haline geliyor.
KdrKaya89 dedi: Üşengeçlik değil kardeşim gıcık oluyorum sürekli aynı şeyi yapmaktan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Mobil uygulaması için bir şey yapamazsınız. Ama zaten kullanmaya alışırsanız bir yerden sonra refleks haline geliyor.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.369 Çözümler 12 14 Eylül 2023 #5 2 senedir uygulamasını kullanıyorum refleks oldu açarken bir kere basıyorum tak açılıyor zaten. Uygulama için tek çare bu.
2 senedir uygulamasını kullanıyorum refleks oldu açarken bir kere basıyorum tak açılıyor zaten. Uygulama için tek çare bu.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 14 Eylül 2023 #6 Ben de aynı en az 1 yıdır kullanıyorum uygulamayı ama dedim belki bir ayarı vs vardır, ne yapalım sağlık olsun.
Ben de aynı en az 1 yıdır kullanıyorum uygulamayı ama dedim belki bir ayarı vs vardır, ne yapalım sağlık olsun.