Turgut Emre Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 344 28 Mayıs 2017 #1 Şu an bu içeriği okuyorsunuz ve ben kısa süreliğine bir şekilde girdim. Asıl konu şu. Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Herhangi bir lisansla alakalı yazı. Şu zamana kadar böyle bir hata almadım. Sebebi nedir?
Şu an bu içeriği okuyorsunuz ve ben kısa süreliğine bir şekilde girdim. Asıl konu şu. Resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Herhangi bir lisansla alakalı yazı. Şu zamana kadar böyle bir hata almadım. Sebebi nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mayıs 2017 #2 Merhaba, Tapatalk'un Premium hizmetinin ödeme kısmında bir kesinti meydana geldi. Bu yüzden lisans süremiz doldu. Sorunu bugün hallediyoruz. Bildirdiğiniz için teşekkürler. Güncelleme: Düzeltildi.
Merhaba, Tapatalk'un Premium hizmetinin ödeme kısmında bir kesinti meydana geldi. Bu yüzden lisans süremiz doldu. Sorunu bugün hallediyoruz. Bildirdiğiniz için teşekkürler. Güncelleme: Düzeltildi.
Turgut Emre Kilopat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 344 28 Mayıs 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Merhaba, Tapatalk'un Premium hizmetinin ödeme kısmında bir kesinti meydana geldi. Bu yüzden lisans süremiz doldu. Sorunu bugün hallediyoruz. Bildirdiğiniz için teşekkürler. Güncelleme: Düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Sorunun giderildiğine sevindim. [emoji846]
Recep Baltaş dedi: Merhaba, Tapatalk'un Premium hizmetinin ödeme kısmında bir kesinti meydana geldi. Bu yüzden lisans süremiz doldu. Sorunu bugün hallediyoruz. Bildirdiğiniz için teşekkürler. Güncelleme: Düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Sorunun giderildiğine sevindim. [emoji846]
yelbey Hectopat Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 88 28 Mayıs 2017 #4 Bende de ayni sorun vardi banlandim saniyodum [emoji23][emoji23]