Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 24 Ocak 2015 #1 Technopat ' ın Google Play , Windows , İOS uygulaması olsa çok iyi olur . Örnegin bildirimleri görmek için siteye girmek yerine telefona direk bildirim şeklinde gelse , istediğimiz konuyu yada haberi çevirimdışı olarak okuyabilsek .
Technopat ' ın Google Play , Windows , İOS uygulaması olsa çok iyi olur . Örnegin bildirimleri görmek için siteye girmek yerine telefona direk bildirim şeklinde gelse , istediğimiz konuyu yada haberi çevirimdışı olarak okuyabilsek .
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 876 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Bencede böyle bir uygulama güzel olur.
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 24 Ocak 2015 #3 Bencede güzel olur.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 24 Ocak 2015 #4 Zor olur yapması kolay değil böyle şeyler. Ama güzel olur.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 24 Ocak 2015 #5 Ben Android kodlamayı biliyorum. Bu yüzden kendim için "WWW.TECHNOPAT.NET" adresini Androit işletim sistemi için yaptım ve kullanıyoum.
Ben Android kodlamayı biliyorum. Bu yüzden kendim için "WWW.TECHNOPAT.NET" adresini Androit işletim sistemi için yaptım ve kullanıyoum.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 25 Ocak 2015 #6 Bu konu daha önce çok konuşuldu. 2015 içinde bir ihtimal yapılabilirmiş.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 25 Ocak 2015 #7 Batın Türk dedi: Ben Android kodlamayı biliyorum. Bu yüzden kendim için "WWW.TECHNOPAT.NET" adresini Androit işletim sistemi için yaptım ve kullanıyoum. Genişletmek için tıkla... Play Store'ye eklesen yada APK paylassan , uygulama cikana kadar bizde kullansak iyi olur aslinda.
Batın Türk dedi: Ben Android kodlamayı biliyorum. Bu yüzden kendim için "WWW.TECHNOPAT.NET" adresini Androit işletim sistemi için yaptım ve kullanıyoum. Genişletmek için tıkla... Play Store'ye eklesen yada APK paylassan , uygulama cikana kadar bizde kullansak iyi olur aslinda.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 28 Ocak 2015 #8 Neşeli Enginar dedi: Play Store'ye eklesen yada APK paylassan , uygulama cikana kadar bizde kullansak iyi olur aslinda. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş izin verirse tabikii paylaşırım.
Neşeli Enginar dedi: Play Store'ye eklesen yada APK paylassan , uygulama cikana kadar bizde kullansak iyi olur aslinda. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş izin verirse tabikii paylaşırım.
F fatih52 Ziyaretçi 28 Ocak 2015 #9 Böyle bir plan olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyor isem. Recep Baltaş diyor idi. Ama tam emin değilim kesin demeyim.
Böyle bir plan olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyor isem. Recep Baltaş diyor idi. Ama tam emin değilim kesin demeyim.