DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2018 #1 Benim telefonumda 105.58 MB kaplıyor önbellek dahil. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Temmuz 2018 #2 Eskiden kullanırdım. Web mobil sürümüyle daha rahat ediyorum. Bu yüzen hiç yer kaplamıyor
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.054 Makaleler 7 Çözümler 6 6 Temmuz 2018 #4 Ben kullanıyorum, fakat gereksiz yer kaplıyor. Web sürümü daha başarılı.
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Temmuz 2018 #5 Uygulamasını kullanışlı bulmadığımdan web sürümünü kullanıyorum. Kullandığım dönemde 70mb yer kaplıyormuş.
Uygulamasını kullanışlı bulmadığımdan web sürümünü kullanıyorum. Kullandığım dönemde 70mb yer kaplıyormuş.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #6 Web sürümü kesinlikle daha başarılı.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Temmuz 2018 #7 Web sürümünde inceleme ve uzun yazı yazmak ne yazıkki işkence. Text bölümünde ayrı scroll olayı olduğundan o kısım hoşuma gitmiyor. Umarım anlatabilmişimdir
Web sürümünde inceleme ve uzun yazı yazmak ne yazıkki işkence. Text bölümünde ayrı scroll olayı olduğundan o kısım hoşuma gitmiyor. Umarım anlatabilmişimdir
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2018 #8 Lyon dedi: Web sürümü kesinlikle daha başarılı. Genişletmek için tıkla... StyxQ dedi: Uygulamasını kullanışlı bulmadığımdan web sürümünü kullanıyorum. [emoji846] Kullandığım dönemde 70mb yer kaplıyormuş. Genişletmek için tıkla... ahmed ensar dedi: Ben kullanıyorum, fakat gereksiz yer kaplıyor. Web sürümü daha başarılı. Genişletmek için tıkla... Size katılmıyorum son güncellemeden sonra iyileştirildi.
Lyon dedi: Web sürümü kesinlikle daha başarılı. Genişletmek için tıkla... StyxQ dedi: Uygulamasını kullanışlı bulmadığımdan web sürümünü kullanıyorum. [emoji846] Kullandığım dönemde 70mb yer kaplıyormuş. Genişletmek için tıkla... ahmed ensar dedi: Ben kullanıyorum, fakat gereksiz yer kaplıyor. Web sürümü daha başarılı. Genişletmek için tıkla... Size katılmıyorum son güncellemeden sonra iyileştirildi.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Temmuz 2018 #9 DarKSaGaa dedi: Size katılmıyorum, son güncellemeden sonra iyileştirildi. Genişletmek için tıkla... Bak, bu yorumundan dolayı şuan indiriyorum. Birazdan deneyeceğim
DarKSaGaa dedi: Size katılmıyorum, son güncellemeden sonra iyileştirildi. Genişletmek için tıkla... Bak, bu yorumundan dolayı şuan indiriyorum. Birazdan deneyeceğim
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Temmuz 2018 #10 DarKSaGaa dedi: son güncellemeden sonra Genişletmek için tıkla... Mesela ne gibi değişiklikler yapıldı?
DarKSaGaa dedi: son güncellemeden sonra Genişletmek için tıkla... Mesela ne gibi değişiklikler yapıldı?