ArchUser06 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Tünaydın. Bugün bu hata yüzünden Web'den yazdım. Uygulama inmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Nisan 2023 #2 APK indirmeye çalışın.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #3 Hocam ben denemiştim indirmeyi telefondayken Chrome ile çok bir farkı olmuyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #4 ArchUser06 dedi: Tünaydın. Bugün bu hata yüzünden Web'den yazdım. Uygulama inmiyor. Eki Görüntüle 1724140 Genişletmek için tıkla... Zaten web sayfasıyla aynı API'de yüklemenin bir mantığı yok, webden girmenizi tavsiye ederim.
ArchUser06 dedi: Tünaydın. Bugün bu hata yüzünden Web'den yazdım. Uygulama inmiyor. Eki Görüntüle 1724140 Genişletmek için tıkla... Zaten web sayfasıyla aynı API'de yüklemenin bir mantığı yok, webden girmenizi tavsiye ederim.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 2 Nisan 2023 #5 FortmanForever dedi: Hocam ben denemiştim indirmeyi telefondayken Chrome ile çok bir farkı olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten bir ürün önereceğin zaman yeni sayfa açması falan zor oluyor telefonda. İndirmek her türlü daha kolay. Tek tuşla açıp-kapatıyorsun.
FortmanForever dedi: Hocam ben denemiştim indirmeyi telefondayken Chrome ile çok bir farkı olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten bir ürün önereceğin zaman yeni sayfa açması falan zor oluyor telefonda. İndirmek her türlü daha kolay. Tek tuşla açıp-kapatıyorsun.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #6 Berkay Kiraz dedi: İnternetten bir ürün önereceğin zaman yeni sayfa açması falan zor oluyor telefonda. İndirmek her türlü daha kolay. Tek tuşla açıp-kapatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş muhtemelen indiremeyecek zaten. Bende de bir ara sürüm yetmezliği olmuştu APK indirmiştim ve hata vermişti birçok siteyi denediğim halde.
Berkay Kiraz dedi: İnternetten bir ürün önereceğin zaman yeni sayfa açması falan zor oluyor telefonda. İndirmek her türlü daha kolay. Tek tuşla açıp-kapatıyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş muhtemelen indiremeyecek zaten. Bende de bir ara sürüm yetmezliği olmuştu APK indirmiştim ve hata vermişti birçok siteyi denediğim halde.