A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 9 Ekim 2021 #1 @Recep Baltaş ne zaman kurulduğunu ve eskiden neler yaptığını anlatır mısınız? Bir de sosyali ilk başta ne için kurdunuz? Bir anda aklıma takıldı.
@Recep Baltaş ne zaman kurulduğunu ve eskiden neler yaptığını anlatır mısınız? Bir de sosyali ilk başta ne için kurdunuz? Bir anda aklıma takıldı.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 9 Ekim 2021 #2 Senin için bu konuyu araştırdım. Uzun uzun anlatmaya üşendiğim için sana bu kaynakları atıyorum. Technopat Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi:Technopat.net! web.archive.org Technopat hikayesi nedir ? Merak ettiğim konu Technopat nasıl kuruldu ? Buralara kadar nasıl gelindi ? www.technopat.net Technopat kurucusu kim? Arkadaşlar Technopat'ın en büyük yetkilisi kim? www.technopat.net Technopat nasıl kuruldu? Merhaba, Technopat ailesine sormak istediğim soru, bu işe nasıl başladınız? Yani sizin gibi bu işe girmek isteyenlere tavsiyeleriniz var mı ? (Gerçi rakiplerine tavsiye verir mi tartışılır) :ajan: www.technopat.net
Senin için bu konuyu araştırdım. Uzun uzun anlatmaya üşendiğim için sana bu kaynakları atıyorum. Technopat Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi:Technopat.net! web.archive.org Technopat hikayesi nedir ? Merak ettiğim konu Technopat nasıl kuruldu ? Buralara kadar nasıl gelindi ? www.technopat.net Technopat kurucusu kim? Arkadaşlar Technopat'ın en büyük yetkilisi kim? www.technopat.net Technopat nasıl kuruldu? Merhaba, Technopat ailesine sormak istediğim soru, bu işe nasıl başladınız? Yani sizin gibi bu işe girmek isteyenlere tavsiyeleriniz var mı ? (Gerçi rakiplerine tavsiye verir mi tartışılır) :ajan: www.technopat.net