Technopat Veritabanı neden kullanılmıyor?

Böyle bir yerin varlığından yeni haberdar oldum desem ne dersiniz :D Hiç göz önünde de değil.

Öncelikle tema ve tasarımsal olarak hayata döndürülse (çünkü şu anda 15 yıl önceden fırlamış gibi gözüküyor), üye katkılarıyla birlikte bence güzelce gelişebilme potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Sanki bilerek yok edilmiş gibi duruyor bu site.
Açıkçası fazla göz gezdirme fırsatım yok şu an ama yüzeysel olarak baktığımda ana sayfasında 2017 yılından kalma cihazlara falan denk geldim. Uzun yıllardır hiç el değmemiş gibi duruyor. Kendimi okulun arşiv odasına girmiş gibi hissettim.

Sayfadaki tarihe göre sıralama seçeneğine göre şu anda orada en son yayınlanan cihaz Vivo X9s adlı telefonmuş. Bu telefon ise 2017'nin yaz aylarından kalma bir cihaz.

@Cruslan tarafından da bu sayfa daha önce dile getirilmiş. Sayfa canlandırılsa çok güzel olur. Hatta sadece telefonlardan öteye gidip ekran kartı, işlemci, anakart gibi şeylerin de detayları bu sayfaya eklenebilir. @Emre C, bu sayfa ile ilgili gelecekte bir planınız var mı?

Veritabanına uzun süredir ekleme yapılmadığı için kullanılmaz hâle gelmiş gibi görünüyor. @Emre C hocamıza bir danışalım: Bu veritabanı yeniden canlandırılıp güncel verilerle doldurulsa nasıl olurdu sizce?

Örneğin, bir bölüme kronik sorunlu SSD'ler, başka bir bölüme farklı bileşenlerle ilgili veriler eklenebilir.

Örneğin, bir bölüme kronik sorunlu SSD'ler, başka bir bölüme farklı bileşenlerle ilgili veriler eklenebilir.

Bunlara SEO odaklı bir açıklama da eklenirse hem Google aramasında çıkar hem de faydalı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı