WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sizce gercek mi merak ediyorum. Recep Baltaş şüpheliyim ama Ali abinin yapacağını düşünmüyorum (modlar inşallah ban atmaz).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sizce gercek mi merak ediyorum. Recep Baltaş şüpheliyim ama Ali abinin yapacağını düşünmüyorum (modlar inşallah ban atmaz).
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 hudson51 dedi: Ciddiysen edit bu Genişletmek için tıkla... Herhangi bir videonun içinde söylemediler değil mi? hudson51 dedi: Ciddiysen edit bu Genişletmek için tıkla... Ve sonu çok güzeldi
hudson51 dedi: Ciddiysen edit bu Genişletmek için tıkla... Herhangi bir videonun içinde söylemediler değil mi? hudson51 dedi: Ciddiysen edit bu Genişletmek için tıkla... Ve sonu çok güzeldi
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 27 Ocak 2024 #4 WmWAr39 dedi: Herhangi bir videonun içinde söylemediler değil mi? Ve sonu çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Farklı videolardan alıp birleştirmişler. Söylemişler sadece belli cümleleri. Cümleyi cımbızlamış edit yapan.
WmWAr39 dedi: Herhangi bir videonun içinde söylemediler değil mi? Ve sonu çok güzeldi. Genişletmek için tıkla... Farklı videolardan alıp birleştirmişler. Söylemişler sadece belli cümleleri. Cümleyi cımbızlamış edit yapan.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #5 Hocam konuyu bayağı saptırıyorum ama bilgisayarımda garip tarayıcılar oluştu acil cevap lazım Games var Chrome var weather var
Hocam konuyu bayağı saptırıyorum ama bilgisayarımda garip tarayıcılar oluştu acil cevap lazım Games var Chrome var weather var
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 27 Ocak 2024 #6 WmWAr39 dedi: Hocam konuyu bayağı saptırıyorum ama bilgisayarımda garip tarayıcılar oluştu acil cevap lazım Games var Chrome var weather var Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın.
WmWAr39 dedi: Hocam konuyu bayağı saptırıyorum ama bilgisayarımda garip tarayıcılar oluştu acil cevap lazım Games var Chrome var weather var Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın.