lsaurora Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 @Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor Dosya Ekleri Screenshot_2021-08-29-11-33-17-465_com.google.android.youtube.jpg 153,1 KB · Görüntüleme: 140
@Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor
Radeon RX 5500M Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #2 lsaurora dedi: @Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz Afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor Genişletmek için tıkla... Modifiye edilmiş bir Afterburner sanırım hocam, bende bilmiyorum.
lsaurora dedi: @Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz Afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor Genişletmek için tıkla... Modifiye edilmiş bir Afterburner sanırım hocam, bende bilmiyorum.
B BeLcyna Decapat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 334 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 lsaurora dedi: @Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz Afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor Genişletmek için tıkla... FPS Afterburner ama ayarlamaları kendi birebir yapmış benim baktıklarima bakarsaniz. FPS'min FPS AVG kendim ayarlamıştım. Renkleri vs her şeyi seçebiliyorsun. Isimleri degistirebiliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
lsaurora dedi: @Radeon RX 5500M hocam burada kullanılan program hangisi acaba biliyor musunuz Afterburner açıkken oyuna giriyorum ama göstermiyor Genişletmek için tıkla... FPS Afterburner ama ayarlamaları kendi birebir yapmış benim baktıklarima bakarsaniz. FPS'min FPS AVG kendim ayarlamıştım. Renkleri vs her şeyi seçebiliyorsun. Isimleri degistirebiliyorsun.