2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 26 Aralık 2020 #1 Biraz boş vaktim vardı Technopat için bir şeyler yaptım, diğer vaktimde daha güzel şeyler gelecek Technopat Wallpaper Ek bir şey eklemek istedim, çalışma bittikten sonra aklıma geldi monitörün eco modunda çalışmışım Sürprizbozan: Adobe Illustrator
Biraz boş vaktim vardı Technopat için bir şeyler yaptım, diğer vaktimde daha güzel şeyler gelecek Technopat Wallpaper Ek bir şey eklemek istedim, çalışma bittikten sonra aklıma geldi monitörün eco modunda çalışmışım Sürprizbozan: Adobe Illustrator
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Aralık 2020 #2 Hocam, güzel çalışma. Fakat yazıyı tam ortalamamış, altında biraz boşluk bırakmışsınız. Yazıyı ortalalar ve ya yazının altına bir şey yazarsanız daha iyi olur bence.
Hocam, güzel çalışma. Fakat yazıyı tam ortalamamış, altında biraz boşluk bırakmışsınız. Yazıyı ortalalar ve ya yazının altına bir şey yazarsanız daha iyi olur bence.
3 388009 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 89 23 Mayıs 2021 #3 Bende şöyle bir şeyler yaptım hemen atayım.