Technopat Whatsapp Grubu Kurulmalı Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tanımadığım bir kaç yüz kişiye telefon numaramı vermek istemem ama kaçırdığınız kısım arkadaşın konusunda grubun 500'den fazla mesajı olanlara özel olacağı olması. 500 mesajı olan birinin çıkıp da "EVEREST güç kaynağı aldım, 10'dan geri sayıyor ne yapmalıyım?" diye mesaj atacağını sanmıyorum. O sınırı 1000 - 2000 çıkarsanız çok da çöp olmayan bir şeylere kavuşulabilir.

Bunun yerine Mizah ve Eğlence bölümünde biraz rahatlık olsa bunları düşünmemize de gerek kalmazdı tabii, o da ayrı.

Kendi aranızda böyle bir grup kurabilirsiniz arkadaşlar. Sohbetinden memnun kaldığınız insanlarla paylaşın numaranızı, doyasıya sohbet edin. Everest soruları da gelmemiş olur. Ama bunu resmileştirmek doğru olmaz. Technopat veya başka bir sitenin kalkıp da WhatsApp grubunun olması çok saçma bir şey. Üzerinde kontrolün neredeyse yok gibi. Saldım çayıra mevzusuna döner iş. Sadece geyik muhabbet için olacaksa bunun Technopat ile alakası yok, teknoloji bilgisi konulu olacaksa zaten Sosyal var. Gruba gerek kalmıyor.

@Silinen üye'e katılıyorum. Neden hiç Technopat zirve yapmıyoruz? Ortak şehirlerde buluşup iki "RX580 VS. GTX 1060" ya da GTA V için sistem önerisi geyiği yapalım. İstanbul'da birçok üye var. Yapalım bunu
Herkes bulunduğu şehirde düzenler. Ama işte birinin çıkıp önayak olması lazım bu işlerde.

Ön ayak olanın üzerine kalmasın her şey?
Önümüzdeki 1-2 hafta doluyum, sonra ben biraz atılabilirim isteyen olursa. Tabii bunun resmi olmayacağı sadece üyeler arası olacağını söylememe gerek yoktur sanıyorum.

@er36po Abimiz gelse yeter zaten. İstanbul'da mı bilmiyorum gerçi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…