Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Sürekli farklı bir sayı söylüyor bazen 6 saat indirme kaldı diyor bazen 8 ve mimik oynamiyor. Dosya Ekleri 20230123_221441.jpg 187,7 KB · Görüntüleme: 227
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #2 Bunun technopatla bir alakası olduğunu sanmıyorum. İnternetiniz ve windowsun saçma indirme yazılımı kaynaklı olabilir.
Bunun technopatla bir alakası olduğunu sanmıyorum. İnternetiniz ve windowsun saçma indirme yazılımı kaynaklı olabilir.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #3 Demorlius dedi: Sürekli farklı bir sayı söylüyor bazen 6 saat indirme kaldı diyor bazen 8 ve mimik oynamiyor. Genişletmek için tıkla... IDM ile deneyin ayrıca Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi?
Demorlius dedi: Sürekli farklı bir sayı söylüyor bazen 6 saat indirme kaldı diyor bazen 8 ve mimik oynamiyor. Genişletmek için tıkla... IDM ile deneyin ayrıca Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi?
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #4 Demorlius dedi: Sürekli farklı bir sayı söylüyor bazen 6 saat indirme kaldı diyor bazen 8 ve mimik oynamiyor. Genişletmek için tıkla... 1- modemi resetle. 2- varsa Ethernet kullan. 3- Internet Download Manager ile indir.
Demorlius dedi: Sürekli farklı bir sayı söylüyor bazen 6 saat indirme kaldı diyor bazen 8 ve mimik oynamiyor. Genişletmek için tıkla... 1- modemi resetle. 2- varsa Ethernet kullan. 3- Internet Download Manager ile indir.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 MehmetSLH dedi: IDM ile deneyin ayrıca Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hocam Ubuntu. PhantomStriker dedi: Bunun Technopat'la bir alakası olduğunu sanmıyorum. İnternetiniz ve Windows'un saçma indirme yazılımı kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyorum.
MehmetSLH dedi: IDM ile deneyin ayrıca Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz yoksa Wi-Fi ile mi? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hocam Ubuntu. PhantomStriker dedi: Bunun Technopat'la bir alakası olduğunu sanmıyorum. İnternetiniz ve Windows'un saçma indirme yazılımı kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ubuntu kullanıyorum.