Technopat yaş aralığı anketi

Kaç yaş aralığındasınız

• 12-15

Oy: 45 22,7%
  • 17-25

Oy: 128 64,6%
  • 25-35

Oy: 18 9,1%
  • 35 ve Üstü

Oy: 7 3,5%

• Oy verenlerin toplamı
    198
Ben iyiliğin için diyorum. Bi' bakmışsın hesap gitmiş.

Hesabınız kapatılmıştır uyarı alınca ben(!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz o yaşlarda falan formu nereden öğrendiniz lan sizin yüzünüzden PC başında insanlar kanser oluyorlar, internete 20 yaş zorunluluğu gelmesi lazım.

30 yaşındaki adamıda gördük RAM'leri PCI-e slotuna takmayı çalışıyor akıl yaşta değil baştadır güzel arkadaş.

30 yaşındaki adamıda gördük RAM'leri PCI-e slotuna takmayı çalışıyor akıl yaşta değil baştadır güzel arkadaş.

İstisnalar kaideyi bozmaz. Konu sahibi de 30 yaşında. 30 yaşında adamların % 30'u sıkıntılıysa, 15/16 yaşındaki çocukların % 90'ı sıkıntılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstisnalar kaideyi bozmaz. Konu sahibi de 30 yaşında. 30 yaşında adamların % 30'u sıkıntılıysa, 15/16 yaşındaki çocukların % 90'ı sıkıntılı.

Ben 17 yaşındayım bu zamana kadar bu forumda ne bir kişiye küfür ettim ne de büyüğüme saygısızlık ettiğimi hatırlamam hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…