Technopat yaş aralığı anketi

Kaç yaş aralığındasınız

• 12-15

Oy: 45 22,7%
  • 17-25

Oy: 128 64,6%
  • 25-35

Oy: 18 9,1%
  • 35 ve Üstü

Oy: 7 3,5%

• Oy verenlerin toplamı
    198
Siz o yaşlarda falan formu nereden öğrendiniz? Sizin yüzünüzden PC başında insanlar kanser oluyorlar, internete 20 yaş zorunluluğu gelmesi lazım.
Neden 20 yaş zorunluluğu geliyormuş internete? Siz iyi değilsiniz hocam. İnsanların özgürlüklerini kısıtlamaya hakkınız yok. Hata yaparlarsa yasaklanırlar bu kadar basit.

Profilinde 23 yaşında olduğu fakat LGS'ye nasıl hazırlanırım diye konu açan var resmen.

Ben hesap oluşturduğumda 18 yaşının altındakiler üye olamıyor diye biliyordum o yüzden doğum tarihi bilerek yanlış girdim
(Nasıl düzeltebilirim)

Ben hesap oluşturduğumda 18 yaşının altındakiler üye olamıyor diye biliyordum o yüzden doğum tarihi bilerek yanlış girdim
(Nasıl düzeltebilirim)
Rapor at düzeltirler. Profilini raporla.

Yani raporlarken bilgi ver tabii. Böyle böyle diye.

(Nasıl düzeltebilirim)
Destek talebi açarak, benimkini de o şekil düzeltmiştilerdi. (Ablam hesabı açarken kendi yaşını girmişti.)

Ben hesap oluşturduğumda 18 yaşının altındakiler üye olamıyor diye biliyordum o yüzden doğum tarihi bilerek yanlış girdim.
(Nasıl düzeltebilirim)

Bende aynı şekilde yaptım.

Siz o yaşlarda falan formu nereden öğrendiniz? Sizin yüzünüzden PC başında insanlar kanser oluyorlar, internete 20 yaş zorunluluğu gelmesi lazım.
Seni kendini beğenmiş egoist. 13-15 Yaşında senden benden akıllı çocuklar var dünyada. Kısıtlanmamalı. Ayrıca öğrenemez mi? Senin gibi cahil kalmaktan iyidir.

Ayrıca ona form denmiyor forum deniyor. Git yazılışını öğren önce sonra karışırsın insanlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…