Technopat Yazı Yazma Yeri Çıkmıyor

ofseven

Hectopat
Daha fazla  
Technopat Sosyal forumundaki yazı yazma kutusu, (aynı zamanda konu açarken ve imza belirlerken kulllandığımız kutu), profilin üzerine gelince altta çıkan yazılar yok, gözükmüyor. Aynı zamanda bildirimler de çıkmıyor. Ana kullandığım tarayıcı Opera. Opera'nın kendi AdBlock'unu kullanıyorum, sitede kapalı ama ne yazık ki değişen bişey yok :

Yan kullandığım tarayıcı chromium'da da aynı durum geçerli. Bir tek Technopat'ta oluyor. Başka aktif olduğum bir XenForo forumunda aynı şey geçerli değil. Şu son bir kaç günde oldu, Window'um ve tarayıcılarım güncel. Bu mesajı Edge'den atıyorum, fakat burada da bildirimler gözükmüyor. Başka bir XenForo forumdan SS :

Technopat aramada benzer konu bulamadım, Google'da aradım. Tarayıcının tüm ayarlarını res.'leyen olmuş, alakası olduğunu düşünmediğim için kişiselleştirdiğim ayarları sıfırlamak istemedim. Bilgisi veya fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

Sorunu çözdüm. Yeni bir hesap açınca sorun çözüldü Fakat eski hesabım 2 yıllıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarınız birleştirildi. Hesap sorunu değil bu, geçen gün açtığımız bir hızlandırma sisteminden kaynaklı bir sorun idi.
Kendi hesabımdan giriş yapamadığım için bu hesaba girmeyi denemeden google hesabından giriş yapmaya çalışırken yeniden hesap oluşturuluyordu, ve bende hata olduğunu düşünerek hesabı oluşturdum, fakat hemen ardından mesajınızı gördüm

Neyse ki geç görmedim. Yeni açtığım hesabı e-postadan aktif bile etmedim, mesaj bile atmadım. Ghost account olarak kaldı. Eğer yeniden bir sorun olur ise oradan yazarım artık.

Neticesinde sorun çözüldü, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…