Lecuder Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 17 7 Aralık 2020 #1 Üyelerin bunu yapması mümkün mü? Mesela böyle bir konu nasıl açarım? GPU-Z Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #2 Yalnızca moderatörler ve süper moderatörler yapabiliyor diye biliyorum. Mesela ben yapamıyorum, şu an üyeyim, ileride ne olurum bilemem tabii.
Yalnızca moderatörler ve süper moderatörler yapabiliyor diye biliyorum. Mesela ben yapamıyorum, şu an üyeyim, ileride ne olurum bilemem tabii.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #4 Moderatör olmanız lazım ben başvurdum kim bilir belki ileride olurum.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Aralık 2020 #5 Lecuder dedi: Keşke tüm üyeler yapabilseydi. Genişletmek için tıkla... Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu
Lecuder dedi: Keşke tüm üyeler yapabilseydi. Genişletmek için tıkla... Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #6 Zakramoreas dedi: Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Zakramoreas dedi: Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 7 Aralık 2020 #7 Zakramoreas dedi: Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu Genişletmek için tıkla... Ama kendi yazılımını geliştirenlere hak verilse keşke, @300319 gibi.
Zakramoreas dedi: Eğer tüm üyeler yapabilseydi o bölüm bizim için cehennem olurdu Genişletmek için tıkla... Ama kendi yazılımını geliştirenlere hak verilse keşke, @300319 gibi.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Aralık 2020 #8 Kokona Shiki dedi: Ama kendi yazılımını geliştirenlere hak verilse keşke, @300319 gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten (konu içinde) yayınlamasına izin veriliyor. Lakin bu dediğiniz öneri güzel. İleride değerlendirilebilir 1 kişi için gelir mi orası muamma
Kokona Shiki dedi: Ama kendi yazılımını geliştirenlere hak verilse keşke, @300319 gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten (konu içinde) yayınlamasına izin veriliyor. Lakin bu dediğiniz öneri güzel. İleride değerlendirilebilir 1 kişi için gelir mi orası muamma
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Aralık 2020 #9 Zakramoreas dedi: Şu an zaten (konu içinde) yayınlamasına izin veriliyor. Lakin bu dediğiniz öneri güzel. İleride değerlendirilebilir 1 kişi için gelir mi orası muamma Genişletmek için tıkla... Gelmesi iyi olur teşvik olur.
Zakramoreas dedi: Şu an zaten (konu içinde) yayınlamasına izin veriliyor. Lakin bu dediğiniz öneri güzel. İleride değerlendirilebilir 1 kişi için gelir mi orası muamma Genişletmek için tıkla... Gelmesi iyi olur teşvik olur.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #10 Belirli mesaj sayısı üstüne verilebilir. Mesela benim CPU-Z adı altında virüs yayacağımı düşünmüyorsunuzdur herhalde? @Zakramoreas Neyse, bu konu farklı konu :3
Belirli mesaj sayısı üstüne verilebilir. Mesela benim CPU-Z adı altında virüs yayacağımı düşünmüyorsunuzdur herhalde? @Zakramoreas Neyse, bu konu farklı konu :3