Technopat Yeni Reklam

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Bugün Technopat Sosyal'e girdim ve bu dev reklamla karşılaştım. Adblock Plus kullandığım halde reklam gizlenmiyor. Sosyale de çok kötü bir görüntü katıyor. Sanki biraz abartı olmuş gibi.
asdasd.PNG

Bugün Technopat Sosyal'e girdim ve bu dev reklamla karşılaştım. Adblock Plus kullandığım halde reklam gizlenmiyor. Sosyale de çok kötü bir görüntü katıyor. Sanki biraz abartı olmuş gibi.Eki Görüntüle 433249
Evet aynı sorundan yaşıyordum ama Dimension temasını unuttukları için Dimesnsion'a geçiş yaptım :D

Evet, abartı bir şekilde olmuş. Ben karşılaşmadım ama demek ki az önce böyleymiş, bana denk gelmemiş. :p

Görüntüde iğrenç duruyor. Tıpkı korsan oyun sitelerinde bulunan sağda solda aşırı büyük olan ve rahatsız eden bir görüntüsü var. Umarım karşılaşmayız.

AdBlock Plus'ta ögeyi engelleme seçeneği ile görsele entegre bağlantıyı engelleyebilirsiniz:

adblock ögeyi engelle-2.png

Görsel engellenebiliyor mu, bilmiyorum. Genellikle bu tür görseller forum arayüzüne entegre olduğu için engellenemiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı