B Barış Şentürk Ziyaretçi 6 Ekim 2014 #11 @SypeR CPU kullanımını ve masaüstü simgelerini nasıl o şekilde yapmış öğrenmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 6 Ekim 2014 #12 Oğuzhan Yıldırım dedi: ''Abi @Mars Fanatiğinin masaüstünü nasıl yapıyoruz? Yapamıyor muyuz? Hadi ya...'' Kubuntu olmadan yapamıyoruz Genişletmek için tıkla... Ben Manjaro Linux kullanıyorum. Kubuntu neymiş? KDE olsun yeter. Silinen üye dedi: @SypeR CPU kullanımını ve masaüstü simgelerini nasıl o şekilde yapmış öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rainmeter adlı programı indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Oğuzhan Yıldırım dedi: ''Abi @Mars Fanatiğinin masaüstünü nasıl yapıyoruz? Yapamıyor muyuz? Hadi ya...'' Kubuntu olmadan yapamıyoruz Genişletmek için tıkla... Ben Manjaro Linux kullanıyorum. Kubuntu neymiş? KDE olsun yeter. Silinen üye dedi: @SypeR CPU kullanımını ve masaüstü simgelerini nasıl o şekilde yapmış öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rainmeter adlı programı indirin.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #13 Arkaplan resimlerini alabiliyor muyuz acaba? Benim masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var, bunlar karışık geldi.
Arkaplan resimlerini alabiliyor muyuz acaba? Benim masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var, bunlar karışık geldi.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 6 Ekim 2014 #14 Uprising dedi: Arkaplan resimlerini alabiliyor muyuz acaba? Benim masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var, bunlar karışık geldi. Genişletmek için tıkla... Kimin arkaplanını istersiniz?
Uprising dedi: Arkaplan resimlerini alabiliyor muyuz acaba? Benim masaüstünde sadece geri dönüşüm kutusu var, bunlar karışık geldi. Genişletmek için tıkla... Kimin arkaplanını istersiniz?
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #15 Silinen üye dedi: Kimin arkaplanını istersiniz? Genişletmek için tıkla... @son_goku 'nunki ve sizin arkadaki bulutlu resim ile gözlü resim güzel olur.
Silinen üye dedi: Kimin arkaplanını istersiniz? Genişletmek için tıkla... @son_goku 'nunki ve sizin arkadaki bulutlu resim ile gözlü resim güzel olur.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Ekim 2014 #16 Sayfayı yenileyin. CDN'de problem olabiliyor.
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 6 Ekim 2014 #17 Uprising dedi: son_goku'nunki ve sizin arkadaki bulutlu resim ile gözlü resim güzel olur. Genişletmek için tıkla... Benimkiler için buyrun.
Uprising dedi: son_goku'nunki ve sizin arkadaki bulutlu resim ile gözlü resim güzel olur. Genişletmek için tıkla... Benimkiler için buyrun.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #18 Bilgisayarda düzeni severim
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 6 Ekim 2014 #19 @exper123 Ne kadar dağınıklığı sevsemde şu görev çubuğu kilitli değilken rahatsız olurum.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #20 @fozbek Normalde öyle değilde, üşengeçlikten elim klavyeye gitmesin diye dokunmatik klavyeyi açtıydım, o da öyle olmuş sanırım
@fozbek Normalde öyle değilde, üşengeçlikten elim klavyeye gitmesin diye dokunmatik klavyeyi açtıydım, o da öyle olmuş sanırım