Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazım kurallarından ceza yemen mucize. Benim gördüğüm kimse ceza yemiyor, forum yazım yanlışı kaynıyor. Ayrıca iki yukarıdaki mesajınızda da oldukça yazım yanlışı yapmışsınız. Bu kadar ceza yemeniz çok da anormal değil gibi.

@tr.ahmet16 Edebiyat forumu değil ama malum forumlara bazen kaynak için baktığım zaman okuyamıyorum şahsen. Ayıptır, terbiyesizliktir ama hakikaten dile hakaret.
Siz düzgünce yazın, özen gösterin; zamanla alışıyorsunuz.

Ayrıca moderatörler sizin gibi hesaplara sahip kullanıcılara biraz daha sert davranarak öğretmeye veya elemeye çalışıyor. Adapte etmeye çalışıyorlar sizi.
Siz düzgün yazmaya başlayın, küçük hatalarınızı ses etmeden düzeltirler zaten.

Sürekli ceza atıyorsunuz diye konu açmışsınız, bildirim atıp yazım kurallarına uyalım denilmesine rağmen attığınız mesajlarda hala cümleye büyük harfle başlamıyor, kurallara uymuyorsunuz. Burada suçlu biz miyiz siz misiniz?

Technopat Sosyal'e üye olurken kabul ettiğiniz kurallar dahilinde uyarı atılmakta olup hiçbir üyeye veya gruba karşı herhangi bir ön yargımız bulunmamaktadır. Kurallara uyduğunuz sürece uyarı almaz ve forumdan uzaklaştırılmazsınız.

Anlamadınız galiba. Ben de yanlış yazdığımın farkındayım ama onca kelime arasında bir de harf yanlışı var mı diye kontrol mü edeceğim? Burası teknoloji forumu değil mi? Problem oluyor ha bilgisayarda ha telefonda, onun derdindeyim. Bir de üstüne yazım yanlışı mı kontrol edeceğim?

Gidip düzgün, göz kanatmayan bir cümle kuramayan kişilere çok bile tolerans tanınıyor. Hala yazım yanlışı dolu mesajların. Aldığın hatayı bile düzgün ifade edebileceğini düşünmüyorum.

Gündelik hayatında bile zor iletişim kurulacak biri olduğuna da eminim.

Sadece bu forumla alakalı değil. Bence gerçek hayatımızda da yazım kurallarına dikkat etmeliyiz.

Uyarı almak istemiyorsanız kontrol etmelisiniz. Halen daha yanlış yazmaya devam ediyorsunuz.

Valla yazınızı okurken yoruldum acikcasi yanlışlardan. Ben de yanlis yazıyorum illa, büyük harf yazimina üşeniyorum genelde ancak en azından temel şeylere dikkat ediyorum. Yazınızı kontrol etmenize gerek yok, yazarken mesela en basitinden soru eklerini ayırmaya ne dersiniz? Ya da noktalama isaretinden sonra bosluk koymaya?

Ufak tefek hatalar sorun değil hepimiz yapıyoruz ben de yapıyorum. Ancak bir metinde bu kadar fazla yanlış şahsen benim dikkatimi dagitiyor forumun da ciddiyetini bozuyor.

Yani yazım yanlışına çok da uyarı atıldığını görmedim ben açıkçası. 7 uyarımdan 5'i gereksiz mesaj, 1 tanesi kendi konunu aç, 1 tanesi de hatalı soru cümlesi yazımı. Ayrıca yazım yanlışına aşırı dikkat etseler muhtemelen yine uyarınız olmalıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…