Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaklaştırılayım daha iyi Böyle forumu ne yapayım?

Evet, tam da az önce bir mod sağ olsun yine uyarı atmış. Yani anlamadım ne kadar değişik bir forum.

Forum seni ne yapsın Bana cevap vermiyorlar diye sızlanmaya konu açmışsın.

Evet çünkü burası karşılıklı yardımlaşarak çözüm bulma forumu değil mi? Bir problem hakkında konu açıyorum, gören var mesaj yok. O zaman nasıl forum oluyor bu? Başkalarının benim konuma cevap yazması gerekmez mi hocam?

@tr.ahmet16 Burası WhatsApp değil sonuçta, yazdığınız şeyleri düşünerek ve süzgeçten geçerek sabırla yazsanız kimse sorgulamaz. Hızlıca akmıyor forumlar. Ama sanki Discord platformu kullanır gibi kullanırsanız tabiki "Ne kötü bir site?" dersiniz.
Bu forumun ve diğer kardeş forumun olayı zaten katı kuralları ile bir düzen kurmak. Yoksa DH gibi çamur bir görünüme sahip olabilirdi. Oranın forumu da sizin gibi insanlara arz ediyor mesela.

Ne güzel ülkemiz TDK'i kurup, güzelce dil ve kurallar oluşturmuş.

Mesela burada çünkü yazarken n koymayı unutmuşum. Allah bilir buna da uyarı atar saygıdeğer moderatörler

Bilgisiz olup konuşmaktan daha iyidir birinin cevap yazmaması.

Dışarıda gerçek hayatta konuşmayı bilmeden, üslubu bozuk şekilde yardım isteyen birine yardım etmemeyi tercih ettiğime göre burada da o şekilde tercih ediyor olabilir insanlar. Yorucu çünkü bu tarz kişilerle iletişim kurmak.

Mesela burada çünkü yazarken n koymayı unutmuşum.
Tek sorun N harfi olsa keşke.

Bilgisiz olup konuşmaktan daha iyidir birinin cevap yazmaması.

Ama en azından bilgim yok diyebilir. Yani bir oyun error veriyordu, konu açtım bende. 98 kişi okumuştu sadece 5 kelimelik problem. Ne bir yardım var, ne bir bilgim yok diyen.

Ama en azından bilgim yok diyebilir. Yani bir oyun error veriyordu, konu açtım bende. 98 kişi okumuştu sadece 5 kelimelik problem. Ne bir yardım var, ne bir bilgim yok diyen.
Bir bilgim yok diye yazanı hiç görmedim bu forumda. Bilgisi olan kişiler cevaplıyor genelde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…