Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Başka hangi sorun var hocam mesajda?
Telefondan yazıyorum küçücük klavye araya kaynayabiliyor harfler.

Ama en azından bilgim yok diyebilir. Yani bir oyun error veriyordu, konu açtım bende. 98 kişi okumuştu sadece 5 kelimelik problem. Ne bir yardım var, ne bir bilgim yok diyen.
Reis boşver yahu, düşünsene o bildirim kısmına tıklıyorsun kesin biri çözüm buldu diye karşına "bilgim yok" yazan yazı çıkıyor önüne.

Forumu cokerttin yazım yanlışlarınla. F5 atıyorum kac dakikadir zor girebildim.

Ayrıca bilgili kimse kalmadığı icin konuna dönüş olmamasi normal. Forum kültürü kalmadı artık. Bilgili insanların cogu bıraktı.

Yani konuya mesaj vermeyen bir forumun üyeleri yerine, görünümü kötü ama en azından mesaj yazılan bir forumu tercih ederim.

@tr.ahmet16 Hiç tanımadığınız birinin: "Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok." diye gelmesi sizce saçma olmaz mı? Ha... Diyelim: Siz Mehmet diye biri çağırdınız mesela. "@He stole my money" bu şekilde.
Oda size üzülerek bilmediğini belirtse mantıklı ama hiç alakası olmayan birinin yazması "gereksiz mesaj" oluyor.

Birde o 98 kişide sırf merakından veya aynı sorunu yaşadığından filan bakıyorda olabilir. Bende hiçbir fikrim olmasa da bakarım merakımdan. 400 bin TL'e hangi motor alınır ben nereden bileyim? Genede bakıyorum. Ne yazayım? "400 bin TL'e ne motor alınır bilmiyorum." filan mı?

Bak kaç senelik üyeyim, bazı yıllar ceza bile yok. Bak dikkatini çekerim, yıl içerisinde cezam yok... Demek ki sorun forumda veya moderatörde değil, değil mi?

Ama en azından bilgim yok diyebilir.

Ben olsam gereksiz mesajdan bir ban daha atardım, ne gerek var böyle bir şeye?

98 kişi okumuştu sadece 5 kelimelik problem. Ne bir yardım var, ne bir bilgim yok diyen.

Olabilir, herkeste böyle, bir tek sana böyle değil yani. Gir açtığım konulara, son konularımda benim de neredeyse mesaj yok.

İstek üzerine güldürdü hocam.

Reis boş ver yahu, düşünsene o bildirim kısmına tıklıyorsun kesin biri çözüm buldu diye karşına "bilgim yok" yazan yazı çıkıyor önüne.

En azından birisinin beni kâle aldığını anlarım hocam. 98 kişiden 1 kişi bile en ufak bir tavsiye verebilir. Ki problemimde büyük değildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…