Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak kaç senelik üyeyim, bazı yıllar ceza bile yok. Bak dikkatini çekerim, yıl içerisinde cezam yok... Demek ki sorun forumda veya moderatörde değil, değil mi?
Ben de baktım simdi 30 cezam var 2 tanesi yazim yanlışı. Geriye kalanı gereksiz mesaj tarzi seyler. Ekstra efor lazım 5-10 tane yazım yanlışı cezası almak için.

Evet ben de öyle olmaması lazım diyorum.

Evet ben de öyle olmaması lazım diyorum.

O zaman bir tane bot ayarlasınlar, mesajı olmayan konuya bilgim yok yazsın. Takıldığınız konu çok saçma; ya ben anlamadım sizi ya da cidden boş bir şeye takılıyorsunuz.

En azından birisinin beni kâle aldığını anlarım hocam. 98 kişiden 1 kişi bile en ufak bir tavsiye verebilir. Problemimde büyük değildi.
Bu forumlar da biliyorsan ve yardımcı olabileceksen yazarsın. Cahilce yazarak konu sahibini oyalamak hoş karşılanmıyor, siz psikolojik olarak "değerli" hissediyorsunuz ama o konu komple anlamsız ve sizin de vaktiniz kayıp oluyor. Sonuçta amaç empati değil, sorun çözmek.

Zaten çoğu konunuza da düzgün etkileşim gelmiş, benim de konum vardı kimsenin yazmadığı mesela ve bende kendim çözdüm. Eğer yazacak kişinin bir fikri veya çözümü yoksa ne gerek var?

En azından birisinin beni kâle aldığını anlarım hocam. 98 kişiden 1 kişi bile en ufak bir tavsiye verebilir. Ki problemimde büyük değildi.

Sence kişisel mi? Kim neden "Hmm, bu konuyu Ahmet açmış onun için cevap vermem ben" diye düşünsün ki?

Herkes her konu hakkında bilgili değil. Ve güven bana, bir konuda bilgisi olmayan kişinin cevap vermemesi daha iyi zaten. Forumda ilk günlerimde ben de her konuya mesaj yazmaya çalışırdım, fakat sonra bunun mantıklı olmadığını fark ettim. Günümüzde oyun tavsiyeleri, açılırsa da MSC ve GTA4 gibi bilgili olduğum oyunların konularına cevap veriyorum.

Yazım yanlışı konusunda forum eskiye göre çok daha hafif davranıyor. Ki bunca senedir aldığım uyarı sayısı 9. Yazım denetimi ile vs. düzgün mesaj yazmak eskiye göre çok daha basit, ve forumu kesinlikle daha düzenli hale getiriyor.

İlla açtığım her konuya yazsınlar düşüncesine sahipseniz eğer üzgünüm hayat böyle bir şey değil, şimdiden alışmanız sizin için daha iyi olacak belli ki.

Yalnız ilk defa.

O zaman bir tane bot ayarlasınlar, mesajı olmayan konuya bilgim yok yazsın. Takıldığınız konu çok saçma; ya ben anlamadım sizi ya da cidden boş bir şeye takılıyorsunuz.

Yalnız şunu fark ettim hocam dinleyin.
Hesap açtığımdan beri 10 larca konu açtım hepsi ortalama 30 40 görüntülenme. Ve bu bir teknoloji forumu. Ama konuyu forum moderatörleri hakkında açınca 30 dakikada 500 görüntülenme aldı. Yani forum amacından sapmış. Forumun amacıyla alakalı olmayan konular daha fazla mesaj ve görüntülenme alıyor. Yani ilk defa böyle bir konu açtım ve hemen herkes mesaj yazmaya başladı. Yani bu kadar kişi diğer arkadaşların problemlerine, konularına çözüm için gayret etse, en azından küçük olsa bile bir öneri sunsa forum daha iyi olabilir. Kendimi açıklamışımdır umarım herkese iyi geceler dilerim.

Ama en azından bilgim yok diyebilir. Yani bir oyun error veriyordu, konu açtım bende. 98 kişi okumuştu sadece 5 kelimelik problem. Ne bir yardım var, ne bir bilgim yok diyen.
Siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz hocam yüz, yüz elli kişi görüyor konumu diye. Düşünseniz yüz kişinin hocam benim bilgim yok ama geçmiş olsun demek için yazdım dediğini. Konuyu kimse kontrol edemezdi o zaman. Benim de bakılmayan konularım oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…