Technopat yetkililerinin sürekli uyarı atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle mesajlarınızı okurken gözlerim yanlışlardan dolayı kanadı desem yeridir. Burası edebiyat forumu değil fakat neredeyse ortaokul düzeyinde bile olmayan kurallara uyunki forum içinde düzen olsun. Konuya bakmama konusuna gelirsek bizim de oluyor hiç mesaj gelneyen konularımız her gören mesaj yazacak diye bir zorunluluk yok. O an bilgisi olmayana denk gelmişsinizdir ve yazmamışlardır bu kadar basit.

Amaç o değil hocam amaç başlık başlıkta Steam varsa şahsen ben tıklayıp konuya bakarım ama araba konusu hakkında açılmış bir başlıksa bilgim olmadığı için tıklamam.

Daha fazla görüşümü belirtmeyeceğim hocam. Ne yazarsam herkes bana dislike vb. mesajlar yazıyorlar, iyi geceler.

@tr.ahmet16 Bir öznel yargı, eleştiri veya yorum yapmak; bir konuyu araştırıp çözmekten daha kolay olduğu için etkileşimi yüksek. Ayrıca forumlarda herzaman bir konuda bir kaç önemli insan olur, geri kalan çoğu insan laf taşıyıcı veya konuya hakim değildir.

Yani: "Lahmacun vs Pide" ile "Renegade G5 SSD vs 9100 Pro" aynı bilgiyi ve araştırmayı gerektirmiyor.

Forum amacından sapmış değil, insanların ilgisi ve merakı tamamen. Benim, senin, başkasının hangi konuya daha fazla ilgi göstereceğimiz forumun amacından zaten bağımsız. O zaman konu başlıkları neden var diye sorarım. Ben mesela canım istediği zaman belli aralıklarla "İşlemci, anakart" konularında 10 sayfa gerilere kadar giderek bakarım benim ilgili ve bilgili olduğum konuda birisinin sorusu var mı diye. O zaman sana göre benim yaptığım şey neden 10 sayfa boyunca diğer konulara bilgim yok yazmamam olur. Konu tamamen içi boş yani, bak mesela bu konun da tamamen etkileşim için İstediğini aldın, gördün mü?

Daha fazla görüşümü belirtmeyeceğim hocam. Ne yazarsam herkes bana dislike vb. mesajlar yazıyorlar, iyi geceler.

Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.

İyi geceler. Cezalarla, yanlışlarla öğrenirsiniz zaten. Bir musibet, bin nasihatten daha iyidir diye bir sözümüz var, duymuşsunuzdur. O hesap yani, insan başına gelmeden öğrenemez bazı şeyleri.

Dilini düzgün kullanmayı ve düzgün iletişim kurmayı öğrenmen gereken bir yaş. Burada üzülmen düzeltmene vesile olacaksa iyi ki üzülmüşsün zaten. Merak etme, hepimiz fazlasıyla üzülüyorduk o yaşlarda.

Disslike atarak seni uzdugumuz icin özür dileriz. Hakkını helal et Ahmetcigim. İyi geceler sana da.

İyi geceler. Cezalarla, yanlışlarla öğrenirsiniz zaten. Bir musibet, bin nasihatten daha iyidir diye bir sözümüz var, duymuşsunuzdur. O hesap yani, insan başına gelmeden öğrenemez bazı şeyleri.

Evet ama 10 kişiye birden tek başıma mesaj yazarken bile ellerim titredi. Yani bu kadar fazla kişinin birden bana yükleneceğini bilseydim konuyu açmazdım. Keşke de açmasaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…