Yalnız ilk defa.
Yalnız şunu fark ettim hocam dinleyin.
Hesap açtığımdan beri 10 larca konu açtım hepsi ortalama 30 40 görüntülenme. Ve bu bir teknoloji forumu. Ama konuyu forum moderatörleri hakkında açınca 30 dakikada 500 görüntülenme aldı. Yani forum amacından sapmış. Forumun amacıyla alakalı olmayan konular daha fazla mesaj ve görüntülenme alıyor. Yani ilk defa böyle bir konu açtım ve hemen herkes mesaj yazmaya başladı. Yani bu kadar kişi diğer arkadaşların problemlerine, konularına çözüm için gayret etse, en azından küçük olsa bile bir öneri sunsa forum daha iyi olabilir. Kendimi açıklamışımdır umarım herkese iyi geceler dilerim.
Siz kendi ağzınızla söylüyorsunuz hocam yüz, yüz elli kişi görüyor konumu diye. Düşünseniz yüz kişinin hocam benim bilgim yok ama geçmiş olsun demek için yazdım dediğini. Konuyu kimse kontrol edemezdi o zaman. Benim de bakılmayan konularım oluyor.
Yalnız şunu fark ettim hocam dinleyin.
Hesap açtığımdan beri 10 larca konu açtım hepsi ortalama 30 40 görüntülenme. Ve bu bir teknoloji forumu. Ama konuyu forum moderatörleri hakkında açınca 30 dakikada 500 görüntülenme aldı. Yani forum amacından sapmış. Forumun amacıyla alakalı olmayan konular daha fazla mesaj ve görüntülenme alıyor. Yani ilk defa böyle bir konu açtım ve hemen herkes mesaj yazmaya başladı. Yani bu kadar kişi diğer arkadaşların problemlerine, konularına çözüm için gayret etse, en azından küçük olsa bile bir öneri sunsa forum daha iyi olabilir. Kendimi açıklamışımdır umarım herkese iyi geceler dilerim.
Daha fazla görüşümü belirtmeyeceğim hocam. Ne yazarsam herkes bana dislike vb. mesajlar yazıyorlar, iyi geceler.
Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.
Dilini düzgün kullanmayı ve düzgün iletişim kurmayı öğrenmen gereken bir yaş. Burada üzülmen düzeltmene vesile olacaksa iyi ki üzülmüşsün zaten. Merak etme, hepimiz fazlasıyla üzülüyorduk o yaşlarda.Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.
Disslike atarak seni uzdugumuz icin özür dileriz. Hakkını helal et Ahmetcigim. İyi geceler sana da.Bu yazdığım mesaja bile alaycı gülme emojisi ve dislike atıldı. Yani 15 yaşında bir çocuğum hiç bu kadar üzüldüğüm olmadı. Haklısınız, bir daha düzgün yazmaya gayret edeceğim. İyi geceler herkese.
İyi geceler. Cezalarla, yanlışlarla öğrenirsiniz zaten. Bir musibet, bin nasihatten daha iyidir diye bir sözümüz var, duymuşsunuzdur. O hesap yani, insan başına gelmeden öğrenemez bazı şeyleri.